Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbaţii care au răpit un băiat la Vaslui, din maşina tatălui, au fost găsiţi. Mama copilului, care e în Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis

Bărbaţii care au răpit un băiat la Vaslui, din maşina tatălui, au fost găsiţi. Mama copilului, care e în Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis. Poliţia i-a identificat pe răpitori, fără să îi audieze însă.

de Redactia Observator

la 07.07.2018 , 13:25

Bărbaţii care au răpit un băiat la Vaslui, din maşina tatălui, au fost găsiţi. Mama copilului, care e în Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis. Poliţia i-a identificat pe răpitori, fără să îi audieze însă.

Tatăl băiatului a recunoscut la Poliţie pe unul dintre răpitori, care e francez. Bărbatul spune că poliţia l-a anunţat că a găsit copilul, fără să îi spună dacă e în ţară. Cel recunoscut, susţine tatăl, e un francez periculos, care l-a ameninţat în trecut că îl va împuşca.

"Copilul e la ea, la mama lui. Nu mai e agitată, cum era cînd copilul stătea la mine.", spune tatăl. Mama, pe de altă parte, a recunoscut unei televiziuni că ea i-a trimis pe răpitori în România pentru a-l lua pe băiat.

Articolul continuă după reclamă

"Copilul s-a pregãtit si nu a fost rãpit. A stiut ce se va întâmpla si a fugit cât l-au tinut picioarele. Si cei doi bãrbati sunt familia mea care m-au ajutat. Au actionat cu violentã pentru cã acel copil nu putea sta mai mult de o zi sau douã cu acea persoanã pentru cã nu-l cunoaste si copilul era mort de fricã.", a declarat femeia.

Tatãl minorului Tibuliac Mãdãlin Giuliano a povestit cã toatã operaţiunea ar fi fost pusã la cale chiar de mama copilului, cu care este în rãzboi de multã vreme. Pãrinţii puştiului de 15 ani, bârlãdeni amândoi, nu au fost cãsãtoriti niciodatã. La scurt timp dupã naşterea copilui, tatãl reuseste sã câştige custodia şi mama dreptul de vizitã. 

Femeia şi-a vizitat copilul periodic dar, dupã o astfel de vizitã, s-a fãcut nevãzutã împreunã cu minorul. "Copilul mi-a fost încredinţat de la vârsta de un an şi o lunã de instanţã, dar mama lui avea drept de vizitã. Într-una din acele zile l-a luat şi a fugit. Am reuşit foarte greu sã dau de urma lui. A fost descoperit în Spania cu ajutorul Interpolului, dar acesta a dispãrut apoi fãrã urmã. A ajuns în Germania şi apoi s-a stabilit în Paris. Copilul meu a stat ascuns timp de 10 ani şi eu nu am ştiut nimic de el în toatã perioada asta." 

În urmă cu două zile, polițiștii au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul ca , în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bărbaţii care au răpit un băiat la Vaslui, din maşina tatălui, au fost găsiţi. Mama copilului, care e în Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis