Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul vâlcean care a condus băut şi a încercat să-şi omoare tatăl şi fratele, trimis în judecată

Un bărbat care a încercat să-și omoare tatăl și fratele, conducând băut şi călcându-i intenționat cu mașina, a fost trimis în judecată. Tragedia s-a întâmplat în Râmnicu-Vâlcea, pe 30 noiembrie, individul intrând cu un Ford Focus pe contrasens şi ulterior pe trotuar, pentru a-i lovi pe cei doi. El este în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor calificat a doi membri de familie şi alte două infracţiuni, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.12.2022 , 15:46

Accident Vâlcea
Procurorii au dispus trimiterea în judecată a trei inculpaţi

Procurorii au finalizat cercetările în cauză şi în ziua de 20 decembrie au dispus trimiterea în judecată a trei inculpaţi, respectiv a celui aflat în arest preventiv, cercetat pentru tentativă de omor calificat asupra a doi membri de familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi a altor doi inculpaţi, cercetaţi în stare de libertate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul (aflat în stare de arest preventiv) i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus pe care 1-a condus sub influenţa băuturilor alcoolice pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,.80g/ l alcool pur în sânge, la momentul prelevării mostrelor biologice, pătrunzând pe contrasens, pe B-dul Dem Rădulescu, unde se aflau aceştia, context în care a demarat în forţă şi a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică prin aceste acţiuni", a precizat sursa citată într-un comunicat.

Alte două persoane, trimise în judecată

Articolul continuă după reclamă

Cele două persoane trimise în judecată, în stare de libertate, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, sunt tatăl şi fratele bărbatului care a condus băut şi l-ar fi agresat pe acesta din urmă.

"În sarcina celorlalţi doi inculpaţi, se reţine faptul că, în după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, în timp ce se aflau pe str. Ostroveni la intersecţia cu B.dul Dem Rădulescu din municipiul Râmnicu Vâlcea, împreună s-au deplasat la autovehiculul staţionat, condus de inculpatul (aflat în stare de arest preventiv) şi pe carosabil au exercitat, acte de violenţă asupra persoanei vătămate/ inculpat (aflat în stare de arest preventiv), fiul, respectiv fratele, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în zona corpului, iar prin violenţele comise au tulburat ordinea şi liniştea publică", se arată în comunicat. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Vâlcea. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Şoferul vâlcean care a condus băut şi a încercat să-şi omoare tatăl şi fratele, trimis în judecată