Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care ataca femei în Bucureşti a fost prins. Individul şi-ar fi agresat inclusiv mama

Bărbatul care joi, 2 sptembrie, a atacat două femei pe stradă, în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, a fost prins. Individul a fost internat într-o clinică de psihiatrie.

de Veronica Micu

la 01.10.2019 , 07:05

Atacatorul din Bucureşti a fost filmat de camerele de supraveghere Bărbatul care ataca femei în Bucureşti a fost prins. Individul şi-ar fi agresat inclusiv mama - captura video

Bărbatul care joi, 2 sptembrie, a atacat două femei pe stradă, în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, a fost prins. Individul a fost internat într-o clinică de psihiatrie.

Cele două atacuri au avut loc joi după-amiază, iar agresorul ar fi avut acelaşi mod de operare, folosind violenţa. 

Una dintre victime a fost salvată din mâinile acestuia de un tânăr care a şi sunat la 112, iar cealaltă a fost găsită inconştientă într-un complex comercial din zonă şi a fost transportată la spital pentru îngrirjiri medicale. 

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul care ataca femei în Bucureşti a fost prins

Intervenţia salvatorului, după primul atac, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Acum, oamenii legii aşteaptă ca medicii de la clinica de psihiatrie unde este internat bărbatul să-şi dea acordul pentru a-l putea ancheta.

În urmă cu câteva luni, el şi-ar fi agresat inclusiv mama. Atunci, a stat 30 de zile în spatele gratiilor. Ulterior, însă, femeia le-ar fi spus anchetatorilor că vrea să se împace cu fiul ei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Bărbatul care ataca femei în Bucureşti a fost prins. Individul şi-ar fi agresat inclusiv mama