Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut și plasat apoi sub control judiciar

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, într-un mesaj postat pe Facebook în luna iulie, a fost reținut, vineri, apoi plasat sub control judiciar până când magistrații vor lua o decizie în cazul său.

de Ana Maria Ghiarasim

la 28.08.2020 , 15:49

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost arestat Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost arestat - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Bărbatul din Alba a postat un mesaj pe Facebook în care îl acuza pe Arafat de ”crime împotriva cetățenilor români”.
  • Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi plasat sub control judiciar.

Bărbatul din Alba a fost adus la București, joi, cu mandat și reținut pentru 24 de ore.

Apoi, el a fost plasat sub control judiciar urmând ca vineri să ajungă în fața judecătorilor Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, într-un mesaj postat pe Facebook în luna iulie, a fost arestat, vineri, apoi plasat sub control judiciar până când magistrații vor lua o decizie în cazul său.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul este acuzat că, în luna iulie, l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, într-un mesaj postat pe Facebook în care îl acuza de „crime împotriva cetățenilor români”.

Omul, un adept al teoriilor conspiraţiei referitoare la coronavirus, scria în mesajul său că ”prin depunerea jurământului militar a primit dreptul de ucide în numele țării și poporului român”.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Corina Matlinschi

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut și plasat apoi sub control judiciar