Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Argeş, salvat din ştreang de poliţişti după ce a decis să-şi ia viaţa, a murit în ambulanţă. Divorţul de soţie i-a pus capac

Gest şocant făcut de un bărbat de 46 de ani, din Curtea de Argeş. Bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor, într-o pădure. A fost salvat din ştreang la limită, de un poliţist şi un jandarm, dar a murit câteva minute mai târziu, în drum spre spital.

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 10:03

Vezi și

Bărbatul de 46 de ani căzuse în depresie după ce divorţase. Se afla sub control judiciar şi nu avea voie să se apropie de fosta soţie. Chiar şi aşa, s-a dus ieri să se întâlnească cu ea, într-un centru comercial şi a încălcat măsura. A sunat apoi şi la 112 şi a anunţat că se va sinucide.

Florin Popa, IPJ Argeş: Polițiștii din cadrul municipiului Curtea de Argeş au desfăşurat căutări împreună cu luptătorii din cadrul serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeş, dar şi cu pompieri şi jandarmi argeşeni, precum şi membrii ai unui club de off-road.

Şi au reuşit să-i dea de urmă la timp.

Florin Popa, IPJ Argeş: Bărbatul a fost găsit într-o zonă împădurită, urcat într-un copac. Acesta legându-se de creanga unui copac şi de gât cu un streang şi legându-se de mâini.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul şi-a dus planul la capăt, în ciuda eforturilor poliţiştilor

În ciuda eforturilor făcute de oamenii legii, bărbatul nu s-a lăsat convins să renunțe la planul sinucigaş şi s-a aruncat în gol, cu ştreangul de gât.

Florin Popa, IPJ Argeş: Poliţistul s-a urcat după acesta în copac şi i-a tăiat ştreangul, iar pompierii sosiţi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare.

Deşi au reuşit pe moment să-i salveze viaţa, bărbatul a murit în ambulanţă, în timp ce era transferat la de la Spitalul Curtea de Argeș către Spitalul de Județean de Urgență Pitești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Argeş, salvat din ştreang de poliţişti după ce a decis să-şi ia viaţa, a murit în ambulanţă. Divorţul de soţie i-a pus capac