Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş mort la două zile după naştere. Răpuşi de durere, părinţii acuză medicii din Satu Mare de malpraxis: "Totul a decurs binişor, au zis"

Este anchetă la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce un bebeluş a murit a doua zi după ce a venit pe lume. Mama susţine că naşterea a fost una dificilă şi arată cu degetul spre medici, care l-au adus pe lume folosind metode barbare. Părinţii nu işi explică de ce, imediat după naştere, au primit asigurări că totul va fi bine. Atenţie, imagini şi detalii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 09:13

Vezi și

Trei medici, o asistentă şi o moaşă. Toţi cinci au asistat la naşterea pruncului, care a decedat ulterior în condiţii suspecte. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce femeia gravidă în 40 de săptămâni s-a prezentat să nască la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Deşi sarcina nu a fost una cu probleme, iar fătul era sănătos, coşmarul femeii a început în sala de naşteri când medicii ar fi folosit metode brutale de a aduce bebeluşul pe lume. 

Mama bebeluşului: Eu am împins din toate puterile mele, cum am putut, tot fără rezultat. Tot m-au împins de burtă ca să iasă copilul, dar fără rezultat. 

Coctorii i-au acordat bebeluşului nota 5 la naştere din cauza lipsei de oxigen

Într-un final, copilul s-a născut, însă doctorii i-au acordat nota 5 la naştere din cauza lipsei de oxigen. În tot acest timp, medicii i-au asigurat pe părinţi că totul este sub control. 

Tatăl bebeluşului: M-a dus la băieţel, pe sectia de neonatologie terapie intensivă şi l-am văzut pe băieţel, a plâns. Totul a decurs binişor, a zis doamna doctor. Că are nevoie de timp să îşi revină, probabil o săptămână, două...

Răpuşi de durere, părinţii îi acuză pe medicii din Satu Mare de malpraxis

Doar că, în ziua următoare starea bebeluşului s-a agravat, iar medicii din Satu Mare au decis să îl transfere la un spital din Oradea. De acolo veştile au picat ca un trăznet pentru părinţi. Un examen amănunţit a arătat faptul că în urma naşterii, micuţul ar fi suferit umflături la nivelul capului ceea ce a dus la o hemoragie la nivelul creierului. În ciuda eforturilor făcute de medici, în cele din urmă copilul a decedat. Răpuşi de durere, părinţii îi acuză pe medicii din Satu Mare de malpraxis. 

Răzvan Doseanu, avocat: Urmează, sigur, ca ancheta să stabilească dacă suntem în prezenţa unei culpe medicale grave sau nu. 

Rodica lohan, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Satu Mare: Spitalul constituie prin decizie manegerială o comisie de analiză şi evaluare a cazului, concluziile acestei comisii le vom face publice la momentul finalizării anchetei penale. 

Cazul este anchetat acum de Parchet. Întreaga tragedie s-a petrecut la începutul lunii aprilie, iar acum părinţii aşteaptă ca procurorii să fac lumină în cazul morţii copilului lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bebeluş mort la două zile după naştere. Răpuşi de durere, părinţii acuză medicii din Satu Mare de malpraxis: "Totul a decurs binişor, au zis"