Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Iaşi a furat o maşină şi a condus aproape de comă alcoolică pe şosele: 'Cu sticla schimbam vitezele' (Video)

Florin Florescu, un tânăr de 33 de ani, din Iaşi, a furat o maşină din spălătoria în care lucra şi a condus aproape de comă alcoolică pe şosele.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 12:58

Un tânăr din Iaşi a furat o maşină şi a condus aproape de comă alcoolică pe şosele - YouTube

Florin Florescu, un tânăr de 33 de ani, din Iaşi, a furat o maşină din spălătoria în care lucra şi a condus aproape de comă alcoolică pe şosele.

În noaptea de 10 spre 11 decembrie, Florescu a consumat mai multe sticle de alcool şi apoi s-a decis să fure o maşină din spălătoria auto în care lucra.

A pornit într-o cursă haotică pe străzile din Iaşi şi a fost prins de Poliţie pe strada Splai Bahlui. Poliţiştii au rămas uimiţi atunci când l-au testat pe tânărul de 33 de ani cu aparatul etilotest.

Articolul continuă după reclamă

Rezultatul alcoolemiei a fost de 2,5 mg/l alcool pur în aerul epirat, ceea ce înseamnă că valoarea de alcool în sânge era aproximativ dublă.

Pe acelaşi subiect

Tânărul a fost dus la sediul Poliţiei acolo unde a şi dormit, iar după câteva ore poliţiştii au reuşit să îl audieze. Jurnaliştii de la Ziarul de Iaşi au reuşit să îl surprindă pe tânăr la un magazin din apropierea sediului Poliţiei, acolo unde a mers să bea o bere pentru a se... drege.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Iaşi a furat o maşină şi a condus aproape de comă alcoolică pe şosele: 'Cu sticla schimbam vitezele' (Video)