Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bolizii de lux ai fraților Tate, ridicați de reprezentanții ANABI. 16 mașini și o motocicletă au fost luate de la vila din Ilfov

Mascaţii au ajuns, din nou, la casa fraţilor Tate. De data aceasta pentru a pune sechestru pe mașinile de lux ale celor doi, pe care le-ar fi cumpărat cu banii produși de victimele lor.

de Denisa Dicu

la 24.08.2024 , 09:26

Reprezentanții ANABI au ajuns în această dimineață la proprietatea fraților Tate din Voluntari pentru a ridica autoturismele pentru care procurorii DIICOT au cerut să fie instituite sechestrului. La această operațiune sunt prezenți și cei de la Brigada de Combatere a criminalității organizate, dar și polițiștii, pentru a se asigura că totul decurge conform procedurilor.

Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de poliție

Procurorii DIICOT au cerut să fie instituit sechestrul pe 16 autoturisme de lux, dar și o motocicletă. Toate acestea, spun procurorii, ar fi fost cumpărate de cei doi britanici cu banii de pe urma victimelor pe care le-ar fi obligat să practice videochat și să producă materiale pornografice pentru platformele de adulți.

Vezi și

Toate autotursimele vor ajunge în depozitul ANABI, așa cum s-a întâmplat și cu primele autoturisme ridicate de la vila fraților Tate în urma primelor descinderi din primul dosar, în care aceștia au fost arestați preventiv. 

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Bolizii de lux ai fraților Tate, ridicați de reprezentanții ANABI. 16 mașini și o motocicletă au fost luate de la vila din Ilfov