Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Las-o gravidă și trimite-o acasă!" Cum îşi pedepseau fraţii Tate victimele: fetele traficate, ameninţate inclusiv cu violul

Fraţii Tate şochează iar. În interceptările din noul dosar, în care sunt acuzaţi de trafic de minori şi act sexual cu minori, cei doi milionari recunosc că sunt proxeneţi. Numesc femeile care fac videochat pentru ei - "miei" şi fac calculează sumele uriaşe câştigate de pe urma exploatării lor. Mai mult, se laudă că le pedepsesc cu violul sau lăsându-le însărcinate. Aseară, live-ul pe care l-au făcut din casa lor, în care spuneau că totul e o înscenare, a fost oprit de poliţiştii care le-au bătut la uşă

de Denisa Dicu

la 23.08.2024 , 19:18

La câteva ore după ce au fost eliberaţi, fraţii Tate au intrat în direct pe reţelele de socializare. Discursul le-a fost întrerupt de poliţiştii care au venit să îl verifice pe Andrew. CobraTate îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu, în timp ce fratele său mai mic a primit o măsură mai blândă, controlul judiciar. 

Acuzaţiile DIICOT la adresa fraţilor Tate

Sunt acuzaţi, într-un al doilea dosar, de mai multe infracţiuni grave, printre care act sexual cu minori şi trafic de minori.

Articolul continuă după reclamă
  • Andrew Tate: Constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare a banilor.
  • Tristan Tate: Constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, spălare a banilor.
Pe acelaşi subiect

Timp de un an, anchetatori au strâns ore de interceptări şocante. 

  • Tristan Tate: Apropo, mâine strângem "mieii"?    
  • Andrew Tate: Le verifici conturile? Cât a fost?                                         
  • Tristan Tate: E ok. Nu știu, nu au lucrat încă toate zilele. (...) a produs bine!        

Tristan Tate recunoaşte: "Mențin activitatea de proxenetism!"

Într-o discuţie, Tristan Tate mărturiseşte că se ocupă chiar el de activitatea de proxenetism.

  • Andrew Tate: O mie pe zi! Dar 365 extra într-un an sunt bani frumoși.                
  • Tristan Tate: Jumătate de milion de dolari, greșeala mea.Tu menții website-ul să producă, eu mențin activitatea de proxenetism!

Procurorii au surprins inclusiv discuţii despre modalitatea prin care cei doi ademenesc femeile vulnerabile. 

  • Tristan Tate: Hai să facem un plan. Poate le aducem pe fetele alea tinere.                
  • Andrew Tate: Fetele tinere. Da. Organizează.        
  • Tristan Tate: Adu-o pe (...) puțin, cât fac planul. O dăm afară dacă sunt de acord fetele tinere să vină.    

Victime ameninţate cu violul şi sarcina

Într-un mesaj vocal, CobraTate îi sugerează fratelui său să lase intenţionat o femeie însărcinată ca să aibă parte de linişte: "E bine cum ești cu (...), frate, dar sfatul meu este să o lași gravidă. Nu știu de ce joci jocul ăsta... las-o gravidă și trimite-o acasă. Singurul motiv pentru care am lăsat-o pe (...) să scape cu atâtea chestii e că e perioada ei fertilă. Oricum venea aici, era aranjat. Trebuia să o las gravidă.''

Şi îşi intimida victimele ameninţându-le cu violul.

  • Andrew Tate: Spune-i să depășească momentul! Înainte să o "violez" iar!    
  • Tristan Tate: Nu îmi pasă!        
  • Andrew Tate: Aproape am intrat la închisoare pentru mizeria aia!

34 de femei, printre care şi o minoră, ar fi fost traficate de cei doi foşti luptători MMA. Iar Andrew Tate mai este acuzat că ar fi întreţinut relaţii intime cu o fată de doar 15 ani. În urmă cu doi ani, milionarii au mai fost acuzaţi de trafic de persoane, organizarea unui grup infracţional şi viol. În urma percheziţiilor de la vremea respectivă, le-au fost ridicate maşini şi bunuri de lux în valoare de peste 3,6 milioane de euro. 

Averea celor doi britanici nu a avut prea mult de suferit după ultimele percheziții care au avut loc pe proprietățile lor, inclusiv aici la vila de lux din Voluntari. De data aceasta, anchetatorii au pus sechestru pe 16 bolizi de lux, o motocicletă, 2,8 milioane de dolari americani şi peste 800.000 tokeni.

Potrivit unor surse judiciare, atât parchetul cât şi avocaţii celor doi britanici au depus contestaţii faţă de decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, cerere care urmează să se judece zilele următoare. 

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » "Las-o gravidă și trimite-o acasă!" Cum îşi pedepseau fraţii Tate victimele: fetele traficate, ameninţate inclusiv cu violul