Bucătarii s-a duelat în reţete pe un teren de fotbal din Harghita
Bucătarii şi-au declarat război în Harghita. Pe un teren de fotbal şi-au instalat tabăra, au aprins focul sub ceaune şi s-au pus pe gătit. De la reţete de gulaş şi până la fasole cu ciolan sau tocăniţe.
Bucătarii şi-au declarat război în Harghita. Pe un teren de fotbal şi-au instalat tabăra, au aprins focul sub ceaune şi s-au pus pe gătit. De la reţete de gulaş şi până la fasole cu ciolan sau tocăniţe.
Sute de kilograme de carne, de legume şi condimente de toate felurile au fost puse în reţete despre care chefii nu au vrut să divulge prea mult. La final, de toate bucatele s-au bucurat turiştii.
Nu a fost ceaun care să nu sfârâie şi din care să nu iasă un miros îmbietor. Terenul de fotbal din Nicoleşti, Harghita, s-a transformat într-o bucătărie uriaşă în care zeci de chefi s-au luat la întrecere.
Gulaşul şi tocăniţa au fost printe cele mai întâlnite delicii. Fiecare pregătită după reţete personale şi. aproape secrete.
- Ora pământului 2025. Oamenii din întreaga lume sting lumina timp de o oră
- "Stegarul dac", sub control judiciar. Îi este interzis să participe la adunări publice
- Băutura tot mai consumată de români. Vânzările au crescut cu 15% anul trecut: "În ultimii 5 ani s-a dublat"
- Cinci membri ai unei comisii INML, urmăriţi penal în cazul renumitului chirurg de la Fundeni acuzat de malpraxis....
- Ce recompensă primesc de la stat vânătorii de comori, pentru fiecare descoperire arheologică. Uneori uită răsplata
Juriul e chiar publicul. Fiecare echipă de bucătari a trebuit să vândă oaspeţilor mâncarea gătită contra unor cupoane simbolice în valoare de 5 lei.
La final, echipa care a adunat cele mai multe astfel de cupoane, va deveni câştigătoare. Concursul continuă şi astăzi, duminică, când va avea loc premierea.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰