Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi câini salvaţi de jandarmi dintr-un şanţ adânc de 5 metri. Bietele animale erau de cinci zile în groapă (Video)

Doi câini căzuţi într-un şanţ adânc de cinci metri au fost salvaţi de jandarmi la Tirighina, Galaţi. Salvatorii au intervenit imediat după ce au auzit lătrat de câine în apropierea unui șantier.

de Veronica Micu

la 28.09.2019 , 17:28

Cei doi căţeluşi au căzut de la 5 metri înălţime Doi câini salvaţi de jandarmi dintr-un şanţ adânc de 5 metri. Bietele animale erau de cinci zile în groapă - Jandarmeria Galaţi

Doi câini căzuţi într-un şanţ adânc de cinci metri au fost salvaţi de jandarmi la Tirighina, Galaţi. Salvatorii au intervenit imediat după ce au auzit lătrat de câine în apropierea unui șantier.

Vineri, 28 septembrie, a.c., fiind în patrulare în zona Tirighina, jandarmii gălăţeni au auzit lătrat de câine în apropierea unui șantier și au mers să vadă ce se întâmplă. 

Au găsit doi căței căzuți într-un șanț, adânc de 5 metri.

Articolul continuă după reclamă

Fără să stea pe gânduri, oamenii legii au mers la o societate aflată în vecinătatea șantierului, de unde au luat o scară și două chingi pentru a putea scoate animalele din groapă.

Câini salvaţi de jandarmi în Galaţi, dintr-o groapă adâncă de 5 metri

Angajații firmei le-au spus jandarmilor că au auzit câinii în urmă cu 5 zile, dar le-a fost frică să îi scoată din groapă ca să nu fie mușcați.

"După ce au coborât în groapă, jandarmii au scos, pe brațe, cei doi căței, ulterior oferindu-le pachetul lor, după care s-au asigurat că animalele nu mai rămân în zonă, pentru a nu exista riscul ca acestea să cadă, din nou, în groapă", a ajunţat Jandarmeria Galaţi într-un comunicat.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Doi câini salvaţi de jandarmi dintr-un şanţ adânc de 5 metri. Bietele animale erau de cinci zile în groapă (Video)