Antena Meniu Search
x

Video Prima zi de Beach Please şi Sunwaves 2023. Cum pot intra la festival copiii sub 14 ani. Staţiunile, arhipline de turişti

De astăzi se dă startul petrecerilor pe litoral şi vor fi de toate pentru toţi. Muzică şi dans până în zori la festivalurile din Costineşti şi Mamaia, petreceri pe plajă în Vama Veche. Dar şi relaxare sau mâncare bună. În staţiunea Mamaia, timp de 4 zile, va fi deschis şi un festival de streetfood.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 18:09

Vezi și

Litoralul nu aşteaptă 1 mai calendaristic pentru a începe petrecerea. Startul distracţiei se dă în această seară. Şi asta se vede, deja, în trafic.

Andreea Filip, reporter ObservatorTuriştii care intră astăzi în staţiunea Mamaia de pe centura oraşului trebuie să se înarmeze cu răbdare. Aici sunt lucrări şi se circulă bară la bară. 

Lucrările în desfăşurare ale drumurilor îngreunează traficul

Andreea Filip, reporter Observator: În staţiunea Mamaia, din cauza lucrărilor care au loc pe ambele sensuri în unele porţiuni, cum este şi aici, traficul este restricţionat pe o singură bandă. 

Pe acelaşi subiect

MuncitorMontăm bordura astăzi aici şi gata. Mâine dimineaţă asfaltăm banda asta aici. Pentru că trebuie să le facem pe porţiuni, pe benzi. 

Iar dacă la Mamaia este Sunwaves, la Costineşti este Beach Please. Pentru a evita aglomeraţia, unii tineri au furat startul.  

Participant: Anul ăsta am venit pentru că mie mi se pare cel mai tare festival. Cântă artişti internaţionali, cei mai mari.

Selly, organizator eveniment: Accesul este permis încă de la 12 ani. Între 12 şi 14 ani poţi să intri însoţit de părinte, de la 14 ani, cu declaraţie de acces semnată poţi să intri în festival.

Poliţiştii au intrat şi ei în atmosfera de festival

Poliţist: Este mai important, pentru fiecare dintre dumneavoastră, să terminăm festivalul acesta cu bine, în siguranţă cu toţii. 

Puya, artist: Nu s-a făcut până acum o prevenţie adevărată. Se merge cu sperietoarea, că drogurile frâng aripi, că nu ştiu ce. Dacă ar sta cineva la o discuţie reală, cu copiii, pe subiectul ăsta poate ar înţelege şi ei înseamnă. 

În seara aceasta, pe scena festivalului Beach Please din Costineşti vor urca La Familia, Alina Eremia, Shift sau Macanache, în timp ce pe scena din Mamaia vor urca DJ celebrii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Prima zi de Beach Please şi Sunwaves 2023. Cum pot intra la festival copiii sub 14 ani. Staţiunile, arhipline de turişti