Antena Meniu Search
x

Caz şocant la Vaslui! Avea dureri groaznice de cap şi corpul pe jumătate amorţit, dar medicii i-au făcut o clismă şi au trimis-o acasă. Dupã 15 minute, a căzut pe stradă şi a fãcut atac cerebral

După ce, zilele trecute, aflam de cazul cazul dramatic al unei tinere de 18 despre care presa din Vaslui susţine că a sfârşit mult prea devreme din cauza medicilor de la Spitalul din Bârlad, astăzi, un alt cau şocant este dezvăluit de jurnaliştii vasluieni.

După ce, zilele trecute, aflam de cazul cazul dramatic al unei tinere de 18 despre care presa din Vaslui susţine că a sfârşit mult prea devreme din cauza medicilor de la Spitalul din Bârlad, astăzi, un alt cau şocant este dezvăluit de jurnaliştii vasluieni.

Este vorba despre o femeie care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui cu dureri groaznice de cap şi tensiune ridicată. Potrivit vremeanoua.ro, medicul i-a fãcut o clismã şi a trimis-o acasã, dar dupã 15 minute a cãzut în stradã si a fãcut atac cerebral.

Acum, familia femeii de 62 de ani acuzã medicii de tratament neglijent. 

Citeşte şi: DE NEIMAGINAT! Ana Maria avea TUMORĂ PE CREIER, dar medicii din Bârlad i-au spus cã e ALINTATĂ şi au trimis-o acasă. La scurt timp, fata A MURIT!

Femeia a ajuns la UPU, sâmbãtã dimineata, la ora 4:00, adusã de ambulantã. Acuza dureri de cap, iar o parte a corpului îi amorţise, scrie presa locală.

Cadrele medicale i-au luat analizele, i-au fãcut o clismã, considerând cã pacienta este constipatã, iar cinci ore mai târziu i-au dat drumul acasã, spunându-i cã nu are nimic grav. 

Dupã 15 minute de la externare, în timp ce astepta autobuzul în staţie, femeia a cãzut la pãmânt. Suferise un atac cerebral. Martorii au chemat ambulanta, care a transportat-o din nou la spital. Acum, femeia se aflã în comã. 

“Cum e posibil ca unei femei despre care stii cã suferã de hipertensiune si despre care ti s-a spus cã-i amortise o parte a corpului, sã-i faci o clismã si sã o lasi sã plece, de una singurã, pe poarta spitalului? 

Am pus întrebãrile astea si medicilor, dar ne-au spus cã putem vorbi cu ei abia dupã ce facem si noi scoala pe care au fãcut-o ei. Ne-au dat afarã din cabinetul lor, apoi ne-au trântit uşa în nas”, a declarat pentru vremeanoua.ro una dintre nurorile femeii.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, atacul cerebral pe care femeia l-a suferit la nici jumãtate de orã de la externare nu avea cum sã fie anticipat.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

IMAGINI ŞOCANTE! O şoferiţă pierde pe drum scaunul de bebeluş, cu tot cu copil, apoi opreşte, dar nu trage frâna de mâna. Ce a urmat este IREAL​

SFÂRŞIT CUMPLIT pentru un ROMÂN, în Spania! Tânărul de 25 de ani a MURIT PE LOC, după ce a intrat cu maşina într-un TIR. Băiatul n-a avut nicio şansă​

PREMONIŢIA TERIBILĂ a lui Ciprian, TATĂL EROU, fost jandarm, care şi-a dat viaţa, salvându-şi copiii de la înec: "Mi-a fost mereu teamă că voi pierde persoanele pe care le iubesc" (VIDEO)

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017. Află AICI notele afișate din toate judeţele, după contestaţii

INCENDIU DE PROPORŢII în Londra: Piaţa Camden, mistuită de flăcări uriaşe! Intervin zeci de pompieri (IMAGINI DRAMATICE)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Caz şocant la Vaslui! Avea dureri groaznice de cap şi corpul pe jumătate amorţit, dar medicii i-au făcut o clismă şi au trimis-o acasă. Dupã 15 minute, a căzut pe stradă şi a fãcut atac cerebral