Antena Meniu Search
x

Video Cazul poliţistului prins în timp ce se autosatisfăcea într-un bloc din Galați: cum l-au pedepsit superiorii. O bătrână l-a văzut şi a dat alarma

La Galaţi, un poliţist a fost surprins în ipostaze indecente într-o scară de bloc. O femeie de 75 de ani l-a văzut în timp ce făcea gesturi obscene şi a sunat tulburată, la 112. Agentul a fost reţinut şi ulterior a fost pus sub control judiciar.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 14:43

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, agent de poliție și ajutor de șef de post într-o localitate din nordul județului Galați, a fost prins în ipostaze indecente de către femeie, care a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat colegii bărbatului, care a fost reținut. Ulterior, un procuror a decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au dispus, la data de 01.08.2023, "reţinerea unui inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, prevăzută de art. 375 din Codul penal, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de art. 371 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal".

Apoi, "la data de 02.08.2023, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de acelaşi inculpat".

Pe acelaşi subiect

Polițistul indecent a fost eliberat din funcție și i s-a retras dreptul de port-armă

De asemenea, acestuia i-a fost retras dreptul de port-armă și nu va mai avea voie să facă cercetări judiciare. În plus, a fost eliberat din funcția pe care o deținea, fiind pus la dispoziția conducerii Poliției din județul Galați. 

În momentul în care a fost surprins de bătrână autosatisfăcându-se în scara blocului, bărbatul de 41 de ani se afla în timpul liber și nu purta uniformă. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cazul poliţistului prins în timp ce se autosatisfăcea într-un bloc din Galați: cum l-au pedepsit superiorii. O bătrână l-a văzut şi a dat alarma