Antena Meniu Search
x

Video Cazul tânărului care i-a dat poliţistului plicul cu droguri odată cu buletinul. De ce a fost lăsat să conducă imediat după

Caz incredibil la Cluj-Napoca! Un tânăr dornic să devină şofer profesionist s-a dus să susţină examenul auto după ce a consumat canabis. Ba mai mult, avea şi alte droguri asupra sa. A fost prins după ce i-a dat examinatorului, din greşeală, un pliculeţ cu praf alb

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2023, 21:13

Vezi și

Poliţist examinator: El mi le-a înmânat (n.r. actele), eu în momentul acela am observat din poziţia aia. El nici măcar nu şi-a dat seama că între permis şi buletin are pliculeţul ăla. 

Tânărul se pregătea să susţină proba practică pentru obţinerea permisului

Aşa s-a dat de gol că e consumator tânărul care se pregătea să susţină proba traseului pentru permisul de conducere categoria C. Poliţistul l-a lăsat să-şi arate îndemânarea la examen, dar şi-a anunţat colegii. 

Alex Prunean, reporter Observator: Agenţii de la Rutieră au aşteptat camionul de şcoală chiar aici, în capătul străzii, înainte ca tânărul să încheie proba de traseu. L-au testat atât pentru alcool, cât şi pe droguri, iar la cele din urmă a ieşit pozitiv. 

Pe acelaşi subiect

A fost lăsat să conducă în continuare

Tânărul a fost lăsat să conducă sub influenţa drogurilor cu un motiv bine întemeiat. 

Gabriel Crișan - agent examinator DRPCIV CLUJ: În momentul în care el cobora din autoturism, nu mai era acţiunea de conducere efectivă. Şi atunci el se putea reprograma peste alte 15 zile la examen şi nu era nicio problemă. 

Băiatul a fost dus la IML Cluj unde i-au fost prelevate şi probe de sânge, iar pliculeţul cu praf alb a fost sigilat şi dus la analize pentru a se stabili despre ce substanţă este vorba. 

Gabriel Crișan - agent examinator DRPCIV CLUJ: L-am întrebat dacă are cunoştinţe despre plicul pe care l-am găsit eu între documentele lui şi el a spus că nu ştie de unde a apărul plicul.

Sebastian Marcu - Agenţia Naţională Antidrog: Substanţele psihoactive acţionează asupra stimulilor nervoşi centrali, având efecte atât asupra stării fizice, cât şi psihice. La schimbarea culorii semaforului, la apariţia pe trecerea de pietoni a unei persoane, apariţia unei maşini într-o intersecţie şi reflexele, de asemenea, sunt încetinite şi pot să ducă la accidente grave.

Tânărul, care a rămas şi fără carnetul pentru categoria B, este anchetat acum de procurorii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, care au preluat cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cazul tânărului care i-a dat poliţistului plicul cu droguri odată cu buletinul. De ce a fost lăsat să conducă imediat după