Antena Meniu Search
x

Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!

Au apărut primele informaţii referitoare la rezultatele preliminare ale necropsiei în cazul lui Adrian, adolescentul dispărut sâmbătă în Ocna Șugătag şi găsit aseară, fără suflare, în apele unui lac din localitate.

Au apărut primele informaţii referitoare la rezultatele preliminare ale necropsiei în cazul lui Adrian, adolescentul dispărut sâmbătă în Ocna Șugătag şi găsit aseară, fără suflare, în apele unui lac din localitate.

Citeşte şi: JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputință..." (GALERIE FOTO+VIDEO)​

Conform evaluării, corpul băiatului nu prezintă leziuni interne şi externe, cauza morţii fiind insuficienţa cardiorespiratorie acută rezultată în urma asfixierii mecanice prin submersie în apă. Cu alte cuvinte, prin înec. 

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"

Decesul a survenit, din informaţiile existente, în data de 8 iulie. Adică, în seara zilei de sâmbătă, la scurt timp după ce a părăsit grupul de prieteni alături de care se distra la o cabană. 

“În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurările şi cauzele care au dus la decesul băiatului”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, citat de infomm.ro.

Citeşte şi: MESAJUL SFÂŞIETOR al mamei lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag: "O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu ..."

Adrian a dispărut sâmbătă seara. Băiatul din Sighetu Marmaţiei se afla cu un grup de prieteni la o cabană, să se distreze. Amicii lui spun că tânărul a pregătit focul şi, la un moment dat le-a spus că pleacă puţin. De atunci nu l-a mai văzut nimeni.

A fost găsit mort, în urmă cu câteva ore, în lacul din localitatea Ocna Şugatag.

Citeşte şi: MOMENTUL CUTREMURĂTOR în care Adrian este scos din apă, fără suflare, de pompierii militari ... "A fost găsit în lac, acum! Nu știu ce să fac. Să urlu, să mă abțin?!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!