Antena Meniu Search
x

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)

Caz șocant la Spitalul Municipal din Hunedoara. Medicul de gardă de pe secţia de Ginecologie este acuzat de o familie din localitate că nu a vrut să asiste la naşterea copilului şi, ca urmare, bebeluşul s-a născut cu grave probleme de sănătate.

Caz șocant la Spitalul Municipal din Hunedoara. Medicul de gardă de pe secţia de Ginecologie este acuzat de o familie din localitate că nu a vrut să asiste la naşterea copilului şi, ca urmare, bebeluşul s-a născut cu grave probleme de sănătate.

Acum, specialistul este acum cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, vină pe care o recunoaşte, după cum reiese dintr-o convorbire pe care a avut-o cu tatăl bebeluşului. 

Potrivit presei locale, înregistrarea revoltătoare a fost făcută înainte ca oamenii să meargă la Poliție şi arată cum medicul s-ar fi oferit să plătească înmormântarea și pomana copilului, dacă părinții nu ar fi făcut public cazul.

Coșmarul familiei Nedelca a început în seara zilei de 20 iunie, scrie glasul-hd

Mama, însărcinată, s-a dus la spital ca să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea copil. Când i s-a apropiat sorocul, moașa l-ar fi chemat pe medic, dar acesta ar fi refuzat să vină în sala de nașteri. După câteva ore de dureri insuportabile, femeia a adus pe lume un copilaș de peste 5 kilograme. La naştere, însă, băiețelul a suferit traumatisme, care au generat la rândul lor grave probleme de sănătate. 

În prezent, micuţul este internat la Timişoara, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa. Starea copilului este în continuare severă, dar stabilă deocamdată. A ajuns la Timişoara în stare critică, cu hemoragie meningo-cerebrală masivă şi sindrom convulsiv, după ce a fost transportat cu elicoperul de la Spitalul Județean de Urgență Deva, unde fusese transferat de la Spitalul din Hunedoara. Chiar dacă va supravieţui, există riscul ca, din cauza acestor probleme, copilul să dezvolte în timp hidrocefalie. Acumularea în exces la nivelul creierului a lichidului cefalorahidian duce la creşterea presiunii intracraniene şi la pierderea abilităţilor mentale şi fizice.

Discuţia șocantă medic - părinte

La câteva zile de la naștere, tatăl copilului, însoțit de un prieten, a mers în biroul medicului ginecolog Gheorghe Lazăr. Omul a pornit înregistrarea pe telefon și a intrat. Ce a urmat este absolut șocant. 

Medicul recunoaște că starea gravă a copilului i se datorează, și încearcă să poarte o negociere cu bărbatul, care amenința că îi va face plângere penală și că va da totul în vileag. Negocierea era simplă. Dacă oamenii nu spun nimic și copilul trăiește, medicul va suporta toate cheltuielile familiei cu drumurile la Timișoara, dar se va ocupa și de contactul cu organizația pentru copiii cu handicap și va plăti tot ce ține de recuperarea medicală a micuțului. În caz că băiețelul moare, medicul ar urma să se ocupe de tot ceea ce ține de înmormântarea lui. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redăm mai jos stenograma înregistrării, conform glasul-hd:

Dr. Lazăr: Nu vă ia nimeni cazul. Cazul rămâne trei ani. Nu luați decizii la cald. Noi nu suntem din tabere diferite, noi vrem binele acestui copil. Aparent, da, nu i-am făcut cezariană și asta e cauza, dar s-ar putea ca la judecată să se întoarcă lucrurile și să nu fiu eu vinovat, să fie infecția cu care doamna a venit…

Dr. Lazăr: Stați un pic! Față de cum vă putem ajuta noi, pe care ne-ați înțeles și noi vă înțelegem pe voi. Deci, ne ajutăm, fără instanțe și fără căcaturi.

Părinte: Eu nu știu cu ce ne puteți ajuta…

Dr. Lazăr: Vă decontez tot ce aveți acuma cu Timișoara și contactul cu organizația care se ocupă de copiii cu handicap, cu gimnastică medicală, cu kinetoterapeut. Copilul când se înscrie acolo, astăzi, 2017, 23 iunie, se înscrie cu bolile astea care nu sunt tratabile. Nu îl mai scoate nimeni de acolo. Cât el trăiește este acolo.

Dacă moare acuma, eu mă ocup. Dumnezeu să ne ferească, dar eu mă ocup. De șofer, de înmormântare, de preot dacă vreți, de pomană. Deci v-am spus. Noi trebuie să judecăm la fel. Eu nu vreau răul dumneavoastră, și dumneavoastră nu câștigați nimic făcându-mi mie rău".

Remus Nedelca însă nu a fost de acord cu „oferta” medicului. Omul a depus plângeri la Poliție, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, la conducerea spitalului și la Colegiul Medicilor. 

„Nu vreau să mai pățească nimeni ce am pățit noi. Cum aș putea eu să iau bani de la acest om care mi-a distrus copilul? El nu trebuie să mai profeseze! Soției mele trebuia să i se facă cezariană”, a declarat Remus Nedelca, conform glasul-hd.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputință..." (GALERIE FOTO+VIDEO)​

VIOL transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi ABUZEAZĂ SEXUAL o adolescentă, zeci de mii de oameni privesc oroarea ÎN DIRECT

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

Bloc turn cu 36 de etaje, ÎN FLĂCĂRI! Sunt cel puţin trei MORŢI şi 12 RĂNIŢI. Clădirea nu are sistem automat de stingere a incendiilor (VIDEO)

Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în această dimineaţă, în Bacău! Un bărbat a MURIT, soţia şi copilul sunt ÎN STARE CRITICĂ​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)