Antena Meniu Search
x

Video "Ce mamă poate fi? Să dai naştere unui copil şi să-l arunci la gunoi". Poliţiştii din Oraviţa o caută pe femeia care şi-a abandonat copila într-un sac menajer

Descoperire şocantă ieri, în Oraviţa. Un bebeluş de doar câteva zile a fost găsit fără viaţă într-o pungă la groapa de gunoi, de către lucrătorii care sortau deşeurile. Trupul neînsufleţit al micuţului a fost preluat de medicii legişti, care cercetează cum s-a produs decesul, iar poliţiştii încearcă să dea acum de urma mamei. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Vali Popovici

la 22.03.2023, 08:51

Vezi și

Descoperirea macabră a fost făcută de către angajaţii de la groapa de gunoi, care se pregăteau să sorteze deşeurile. 

Adina Chiriţă, angajat groapa de gunoi: Vine colegul şi-mi spune: Este un copil... avem un copil. N-am înţeles, unde este? Într-un sac. Ne-am dus, am deşertat sacul şi am găsit copilul într-un sac menajer negru, învelit într-o perdea. Nu îmi pot imagina să dai naştere unui copil şi să-l arunci într-un sac de gunoi. Ce mamă poate fi? Chiar dacă l-ar fi născut mort, nu mi se pare normal să-l arunci într-un tomberon. 

Polițiștii o caută acum pe mama care și-a abandonat bebelușul la gunoi

Oamenii au alertat imediat autorităţile.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au început cercetările și încearcă acum să o identifice pe mama bebelușului, care și-a abandonat fără milă propriul copil... o fetiţă de doar câteva zile.

Alina Boeru,  IPJ Caraș Severin: Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. 

Adina Chiriţă, angajat groapa de gunoi: Totul se plăteşte în viaţa asta, deci asemenea lucruri nu pot rămâne nepedepsite. Nu poate să nu plătească pentru ceea ce a făcut. 

Necropsia va scoate la iveală atât vârsta bebelușului, cât și data morții. Tot autopsia este cea care va oferi mai multe detalii care să conducă la cei ce se fac vinovați de moartea fetiţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Ce mamă poate fi? Să dai naştere unui copil şi să-l arunci la gunoi". Poliţiştii din Oraviţa o caută pe femeia care şi-a abandonat copila într-un sac menajer