Antena Meniu Search
x

Video Ce riscă tânărul care s-a filmat agăţat de tamponul garniturii de metrou în mers. A mers aşa preţ de mai multe staţii

Distracție mortală în subteranul Bucureștiului. Un bărbat se filmează cum călătorește agățat de tamponul garniturii de metrou in mers. Preț de mai multe stații, individul se distrează copios și bea, la un pas de moarte. Imaginile, ajunse în posesia Observator, au fost văzute astăzi și de autorități, care au început să îl caute pe bărbat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.01.2024, 20:34

Vezi și

Tânăr: Hai, hop din nou!

La mai bine de 70 de kilometri pe oră, urcat pe tamponul din spatele metroului, bărbatul face turul stațiilor de pe magistrala Pipera-Berceni. În mâna stângă ține o sticlă de băutură, iar cu dreapta - filmează isprava.

Ce riscă tânărul care s-a filmat agăţat de tamponul garniturii de metrou în mers

Peronul este gol, semn că știe care sunt orele potrivite pentru distracţia inconştientă. Își țină echilibrul fără mâini, doar cu ajutorul picioarelor. Întreaga linie este electriicată, încărcată cu peste 700 de volţi, deci o mișcare greșită l-ar putea ucide pe loc. Deși călătoria a durat preț de câteva stații, paznicii nu au reușit să îl observe.

Pe acelaşi subiect

Casieriță: Eu nu am auzit așa ceva... E probabil, doar o vorbă.

Șefii de la metrou s-au convins, însă, că nu este doar un zvon. Au văzut astăzi imaginile, după ce au intrat în posesia Observator. Chiar protagonistul le-a făcut publice pentru a se lăuda. Apoi le-a șters rapid.

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce au văzut filmulețul apărut pe internet, reprezentanții Metrorex au cerut ajutorul polițiștilor. Cel mai probabil vor corela imaginile postate de bărbat cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru a afla exact când s-a produs incidentul.

Felicia Popa, purtător de cuvânt Metrorex: Vă rog să nu mă înregistrați. Am văzut și noi filmulețul și am transmis polițiștilor o adresă în sensul acesta.

Constantin Cornea, psiholog: Aceste persoane care apelează la mediul online fac orice pentru a deveni cunoscute și recunoscute.

Agenții de la Poliția Capitalei au deschis, deja, o anchetă și îl caută pe tânăr.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Odată identificat, bărbatul riscă să fie amendat cu până la 200 de lei pentru că nu a respectat legislația privind călătoria cu metroul. Polițiștii pot să decidă să îl amendeze și pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Nu este prima oară când diverse trenduri periculoase apar pe rețelele sociale. În urmă cu o lună, mai mulți minori au fost prinși de polițiști cum escaladau clădiri din Capitală şi postau aventurile la un pas de moarte pe TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce riscă tânărul care s-a filmat agăţat de tamponul garniturii de metrou în mers. A mers aşa preţ de mai multe staţii