Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Color Run 2019. Cea mai colorată întrecere a avut loc la malul mării

Dornici de distracţie şi pregătiţi pentru orice provocare, turiştii de pe litoral au pornit într-o cursă din care au ieşit foarte. coloraţi. Au fost provocaţi la o întrecere inedită, în mijlocul unui nor de culori ameţitoare.

de Redactia Observator

la 28.07.2019 , 11:21

Dornici de distracţie şi pregătiţi pentru orice provocare, turiştii de pe litoral au pornit într-o cursă din care au ieşit foarte. coloraţi. Au fost provocaţi la o întrecere inedită, în mijlocul unui nor de culori ameţitoare. De pe margine, au fost împroşcaţi cu pudră şi sclipici în nuanţe dintre cele mai trăsnite. Color Run a ajuns, iată, şi la malul mării.

Startul celei mai colorate alergări de pe litoral s-a dat în nordul staţiunii Mamaia. De la mic la mare, zeci de turişti de toate vârstele au pornit în cursa de cinci kilometri, în tricouri albe.

Iar la fiecare kilometru parcurs, au fost vopsiţi din cap până în picioare în zeci de culori ţipătoare. Au avut grijă de asta cei de pe margine.

Vezi și

Nu a fost o bătălie pentru primele locuri, iar timpul în care au fost parcurşi cei 5 kilometri nu a contat câtuşi de puţin. A contat distracţia.

La finalul maratonului, vopsiţi din cap până-n picioare, toţi participanţii au fost declaraţi câştigători.

Prima cursă ''Color Run'' s-a organizat în Statele Unite, în 2011. În România, prima ediţie a întrecerii multicolore a fost acum cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Color Run 2019. Cea mai colorată întrecere a avut loc la malul mării