Antena Meniu Search
x

Cel mai scump brad din România costă peste 13.000 de lei: 'Moş Crăciun îl poate vedea de la altitudine de croazieră'

Cel mai scump brad din România costă peste 13.000 de lei, iar cumpărătorul beneficiază de... transport gratuit.

Cel mai scump brad din România costă peste 13.000 de lei

Cel mai scump brad din România costă peste 13.000 de lei, iar cumpărătorul beneficiază de... transport gratuit.

Potrivit unuia dintre cele mai mari site-uri de vânzări online din ţară, brazii de Crăciun vin la preţuri cuprinse între 5 şi 13.000 de lei. Oferta este variată şi vine cu brazi artificiali, de diferite înălţimi şi culori, dar şi cu brazi naturali.

Preţul uriaş al celui mai scump brad din România, care are o înălţime de 10 metri, i-a provocat pe unii tineri care au lăsat review-uri incredibile: 'Bradul este foarte bun pentru că Moş Crăciun îl poate observa de la altitudine de croazieră, motiv pentru care nu are cum să îl rateze'.

"Am ajuns cu bradul acasă și mare noroc că ăia de deasupra mea sunt plecați la muncă în Italia, că altfel trebuia să tai un pic din vârf. Așa, am dat o gaură în tavan și l-am rugat pe vecinul de la 7 (eu stau la 4) să pună steaua, că era mai aproape de vârf. Recomand!!", a scris Victor.

"Este exact ca in descriere! Brad natural, fara implanturi sau colagen ori alti acizi hilaruonici implantati in craci (a se citi crăci). Are veverite incluse, telecomanda si cablu usb, iar daca iti mai iei unul,, ceea ce am si facut, ai brad stereo, cu cetina surround", a comentat şi Bogdan.

"Va spun cu mana pe inima ca decat sa imi cumpar 4 Logan-uri si sa imi deschid firma de taxi cum planuisem, am cumparat acest brad si sunt pe deplin multumit", a fost review-ul lăsat de Adrian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cel mai scump brad din România costă peste 13.000 de lei: 'Moş Crăciun îl poate vedea de la altitudine de croazieră'