Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Facebookul pune pe jar o întreagă localitate din Iaşi. Două adolescente au fugit de-acasă după ce au făcut un cont fals unui profesor

Căutari disperate într-o comună din Iaşi! Autorităţile şi localnicii au răscolit o pădure întreagă, ca să caute două adolescente fugite de acasă.

de Redactia Observator

la 25.05.2017 , 14:12

Căutari disperate într-o comună din Iaşi! Autorităţile şi localnicii au răscolit o pădure întreagă, ca să caute două adolescente fugite de acasă.

Cele două fete - colege de clasă - au plecat de acasă marţi, după ce unul dintre profesori le-ar fi certat pentru că i-au făcut un cont de Facebook fals, fără ca el să ştie şi să-şi dea acordul.

Părinţii spun că fiica lor are note mai bune anul acesta, inclusiv la profesorul care le-a certat. Însă, când a aflat de acel cont de Facebook, dascălul s-ar fi supărat foarte tare.

Vezi și

Cele două fete au plecat de acasă, iar o noapte, au stat sub cerul liber, adăpostite în nişte tufişuri. Un bărbat le-a găsit ulterior pe fete şi le-a spus să meargă acasă. Dar numai una l-a ascultat.

GEORGEL POPA, primar comuna Moşna:

Comunitatea noastră e mică. Şi, din întâmplare, un sofer care se deplasa spre Moşna le-a întâlnit pe traseu, chiar la ieșirea din localitatea Chicerea. Una dintre copile a fost convinsă să urce în maşină să vină la Moşna, cealaltă s-a speriat şi a fugit.

Alertate de părinţii disperaţi, autorităţile şi câţiva voluntari au căutat-o azi noapte pe cealaltă fată, inclusiv cu elicopterul, spun martorii.

Adolescenta a fost găsită abia dimineaţă, tot de un şofer, teafără, la 30 de kilometri de casa părintească. Cazul lor e anchetat acum inclusiv de poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Facebookul pune pe jar o întreagă localitate din Iaşi. Două adolescente au fugit de-acasă după ce au făcut un cont fals unui profesor