Antena Meniu Search
x

Video Celebrul voluntar SMURD şi salvamontist italian,"vizitat" de poliţişti, la 3 ore de la accidentul mortal: "A fost destul de surprins pentru că aţipise"

Accident cumplit, duminică noapte, pe un drum naţional din localitatea Lăpuşel, judeţul Maramureş. Un voluntar SMURD şi salvamontist italian a lovit mortal un localnic de 47 de ani. După ce şi-a lăsat victima inconştientă, bărbatul s-a făcut nevăzut. La câteva ore, însă, ajutaţi de camerele de supraveghere din zonă poliţiştii l-au prins. Acesta a fost dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 16.05.2023, 08:35

Vezi și
  • Celebrul voluntar SMURD şi salvamontist italian,"vizitat" de poliţişti, la 3 ore de la accidentul mortal: "A fost destul de surprins pentru că aţipise"

Tragedia s-a petrecut, duminică noapte, în jurul orei 23.00, pe DN1C de pe raza localităţii Lăpuşel. 

Anca Pop, IPJ Maramureş: Poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 47 de ani din Lăpuşel, care se deplasa în calitate de pieton, a fost accident mortal de către un autoturism care se deplasa spre municipiul Baia Mare.

Coleg: Omul a fost destul de surprins pentru că aţipise. Am fost sunat de poliţişti, deoarece ei ştiau că e salvamont montan şi că are domiciliul în Baia Mare. 

Bărbatul, care se ocupa de salvarea vieţilor omeneşti, a fugit de la locul accidentului şi şi-a lăsat victima inconştientă.

Localnic: N-am nicio explicaţie în sensul acesta. Nu ştiu, să fii paramedic şi să faci gestul acesta, să nu te opreşti tu să verifici ce s-a întâmplat. Să fii şi Salvamontist.

Localnic: Nu era normal. Trebuia să stea locului şi să suporte consecinţele dacă a săvârşit fapta. 

La câteva ore distanţă poliţiştii au reuşit să-i identifice maşina bărbatului cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în zonă. 

Simona Vasiac, reporter Observator: Cetăţeanul italian în vârstă de 47 de ani le-a declarat polițiștilor faptul că s-a întors la locul accidentului şi pentru că nu i se părea nimic suspect a plecat acasă crezând că a lovit un câine. Acesta a fost găsit la aproximativ trei ore de la producerea accidentului, la domiciliul său. 

Acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Celebrul voluntar SMURD şi salvamontist italian,"vizitat" de poliţişti, la 3 ore de la accidentul mortal: "A fost destul de surprins pentru că aţipise"