Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Întârzieri de până la 120 de minute la trenurile de pe Valea Prahovei, după ce un copac a fost doborât de vânt

Circulaţia feroviară este întreruptă între Braşov şi Predeal, luni dimineaţă, începând cu ora 07,30, din cauza unui copac care a fost doborât de vânt.

de Redactia Observator

la 30.10.2017 , 10:58

Circulaţia feroviară este întreruptă între Braşov şi Predeal, luni dimineaţă, începând cu ora 07,30, din cauza unui copac care a fost doborât de vântul puternic pe linia de contact.

UPDATE 10:00 Traficul feroviar în judeţul Braşov, între Dârste şi Timişu de Sus, a fost reluat după ce echipeje CFR au reuşit remedierea defecţiunii. Cele şapte trenuri afectate vor fi reînscrise treptat în circulaţie, având întârzieri cuprinse între 40 şi 120 de minute.

UPDATE 09:40 Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost reluată în jurul orei 09,00, după ce a fost pus sub tensiune firul de contact între Dârste şi Timişul de Sus.

Articolul continuă după reclamă

Şase trenuri de călători - R 3023, IR 15538, IR 14034, IR 1644, IR 1632, IR 1745 - staţionează temporar în gările Timişu de Sus, Dârste, Braşov şi Predeal, iar R 3023 staţionează între Dârste şi Timişu de Sus.

Pe acelaşi subiect

Un tren în faţa căruia a căzut copacul staţionează între Timişul de Sus şi Timişul de Jos, un tren la Predeal, unul în staţia CFR Dârste şi unul la Braşov, fiind vorba de trenuri regio şi interregio,  a declarat directorul regionalei CFR Braşov, Ioan Pintean.

   Doar un fir al celor două sensuri de mers este afectat, însă până la ridicarea copacului s-au închis ambele linii de circulaţie, a spus directorul Regionalei CFR Braşov.

   El a adăugat că drezina care va lucra la repararea firului se află în staţia Timişul de Sus şi se aşteaptă şi alte echipe de intervenţie care să lucreze pentru repararea urgentă şi redeschiderea traficului feroviar.

Sursa: Agerpres , News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Întârzieri de până la 120 de minute la trenurile de pe Valea Prahovei, după ce un copac a fost doborât de vânt