Antena Meniu Search
x

Video Contabila care s-a aruncat de etajul 5 ucigând o altă femeie, acuzată de o infracţiune rar întâlnită. Ce pedeapsă riscă

Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 şi a strivit un om va fi externată peste câteva zile. Medicii care au tratat-o spun că este în afara pericolului în ciuda faptului că a căzut în gol aproape 20 de metri. Acum este rândul procurorilor care au preluat cazul să-i ceară explicaţii. În primele declaraţii, femeia a recunoscut că voia să-şi ia viaţa. Cu toate acestea este acuzată că a povocat moartea unui omVă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.10.2023, 13:51

Vezi și

Femeia de 43 de ani care s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei şi a omorât un om ar putea să ajungă în spatele gratiilor pentru mulţi ani.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Contabila de 43 de ani care s-a aruncat de la etaj ar fi recunoscut în fata polițiștilor că a vrut să își ia viața. Pentru că gestul ei a dus la moartea altei femei, va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă.

Infracţiunea este una rar întâlnită, care se pedepsește cu minim 10 ani de închisoare.

Ionuţ Sandu, avocat: Prin faptul că dumneaei s-a aruncat de la etaj într-o zonă populată de foarte multe persoane, dumneaei chiar dacă nu a urmărit să provoace vătămări şi, în acest caz, decesul unei persoane, ea a prevăzut acest rezultat.

Pe acelaşi subiect

Alice Zaharia, fiica femeii ucise: Ea a recunoscut că îi pare rău. Şi a spus de faţă cu toată lumea că: îmi pare rău, dar eu m-am uitat când am vrut să sar şi nu era nimeni.

Contabila de 43 de ani, descrisă de colegi drept un profesionist desăvârşit

Colegii au descris-o anchetatorilor pe contabila de 43 de ani drept o persoană introvertită, dar altfel, un profesionist desăvârşit.

Ionuţ Sandu, avocat: În cazul în care se va stabili că nu avea discernământ la momentul la care a sâvârşit această faptă, vorbim de o cauză de neimputabilitate şi existenţa unei cauze de neimputabilitate înlătură răspunderea penală pentru comiterea acestei infracţiuni.

Victima, o economistă de 60 de ani, locuia în acelaşi bloc şi se îndrepta spre staţia de autobuz în momentul în care a fost strivită. Ileana Cristea lucra de 20 de ani la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bucureşti.

Familia ei a anunţat că o va da în judecată pe contabilă şi va solicita despăgubiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Contabila care s-a aruncat de etajul 5 ucigând o altă femeie, acuzată de o infracţiune rar întâlnită. Ce pedeapsă riscă