Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 11 ani, găsit mort pe un câmp din Harghita. Băiețelul plecase să strângă animalele din ferma familiei și ar fi fost atacat chiar de câinii săi

Plecase să strângă animalele din ferma familiei de pe câmp. Pentru copilul de 11 ani avea să fie un ultim drum fără de întoarcere. A fost găsit mort în apropierea casei, pe pășunea unde fusese trimis. Incidentul dramatic a avut loc în localitatea Petecu.

de Monica Palade

la 30.08.2024 , 16:11

Copil de 11 ani, găsit mort pe un câmp din Harghita. Băiețelul plecase să strângă animalele din ferma familiei - Shutterstock

Pe trupul micuțului au fost găsite urme de mușcături. A fost ucis chiar din colții câinilor deținuți de părinții săi. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă decât să constate decesul.

Ce spun polițiștii

La data de 30 august 2024, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Odorheiu Secuiesc au fot sesizați, prin 112, cu privire la decesul unui minor, din localitatea Petecu.

Articolul continuă după reclamă

Din cercetările preliminare efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a rezultat faptul că un copil, de 11 ani, în timp ce s-ar fi deplasat pe o pășune din apropierea imobilului de domiciliu, pentru a aduna animalele din ferma familiei, ar fi fost atacat de mai mulți câini, deținuți de familie pentru a asigura paza animalelor din fermă, în urma acestui atac băiatul suferind mai multe leziuni corporale.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, membrii echipajului de ambulanță aflați la fața locului au constatat decesul minorului.

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nefericitul eveniment, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copil de 11 ani, găsit mort pe un câmp din Harghita. Băiețelul plecase să strângă animalele din ferma familiei și ar fi fost atacat chiar de câinii săi