Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băieţel de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea

Un băiat de 11 ani, din Negreşti, judeţul Vaslui, a murit marţi seară după ce s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea. 

de Veronica Micu

la 25.09.2019 , 11:16

Copil electrocutat la Negreşti Un băieţel de 11 ani murit la Negreşti, după ce s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea - vremeanoua.ro

Un băiat de 11 ani, din Negreşti, judeţul Vaslui, a murit marţi seară după ce s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea. 

Prietenii povestesc că băiatul s-ar fi urcat pe stâlpul de electricitate. Ei au fost cei care l-au văzut cum se prăbuşeste la pământ.

Speriaţi, au început să ţipe dupã ajutor, iar un vecin a sunat de urgenţã la 112.

Articolul continuă după reclamă

Medicii sosiţi la faţa locului s-au chinuit mai bine de 60 de minute sã îl tinã în viatã, însã bãiatul nu a rãspuns manevrelor de resuscitare. Asta si pentru cã, pe lângã electrocutare, minorul a suferit o hemoragie internã ca urmare a cãzãturii de la aproximativ 5 metri înãltime.

Copilul a murit după ce s-a electrocutat, la Negreşti

“La sosirea echipajului de prim ajutor de la Garda II Negresti, copilul era electrocutat si cãzut lângã un stâlp de joasã tensiune, aflându-se în stare de inconstientã. S-au început manevrele de resuscitare. La scurt timp, la fata locului a ajuns si echipajul ambulantei de terapie intensivã mobilã, care a continuat zeci de minute efectuarea protocolului de resuscitare.

Dupã mai bine de 60 de minute, medicul de pe ambulanta TIM a fost nevoit sã declare decesul minorului, care nu a rãspuns nicidecum manevrelor de resuscitare”, a declarat pentru vremeanoua.ro Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un băieţel de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea