Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil beat a furat mașina părinților și a spulberat șase copii din două localități diferite (Foto)

Un copil beat a furat mașina părinților, în această noapte, și a semănat teroare în două localități din Bistrița. Tânărul a lovit în total 7 oameni.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 22:53

Un copil beat a furat mașina părinților și a intrat în trei grupuri de colindători din două localități diferite - bistriteanul.ro

Un copil beat a furat mașina părinților, în această noapte, și a semănat teroare în două localități din Bistrița. Tânărul a lovit în total 7 oameni.

Totul s-a întâmplat în localitățile Tureac și Mureșeni, acolo unde copilul aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Sălaj a intrat în trei grupuri de colindători, majoritatea copii.

UPDATE 22.46. Potrivit ultimelor informații, două dintre victimele accidentelor provocate de adolescentul beat sunt în stare critică. Cele două sunt resuscitate de medicii SMURD și cei ai Serviciului de Ambulanță Bistrița.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit presei locale, șoferul a accidentat două persoane în Tureac și 5 în Mureșeni.

Pe acelaşi subiect

Toţi răniţii sunt copii care plecaseră la colindat, spun martorii. Din primele informaţii, şoferul care a produs accidentele conducea cu viteză foarte mare. Potrivit Poliţiei Bistriţa, şoferul a fugit de la locul accidentelor, dar a fost prins la scurt timp.

Printre victime, 6 copii și un adult, este o fetiță de 14 ani în stare gravă, un copil din clasele primare și doi copii de gimnaziu.

Conform martorilor, șoferul era atât de beat încât abia putea sta în picioare. Acesta a fost luat de polițiști și dus, cel mai probabil, la secție pentru declarații.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un copil beat a furat mașina părinților și a spulberat șase copii din două localități diferite (Foto)