Antena Meniu Search
x

Continuă căutările lui Sebastian, băiețelul de 7 ani din Arad, care a plecat la joacă şi nu s-a mai întors

Aproximativ 200 de persoane, majoritatea voluntari, dar şi pompieri, poliţişti şi jandarmi, participă duminică la căutarea copilului de 7 ani a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seara de către mamă. Femeia le-a spus poliţiştilor că fiul ei s-a dus la joacă şi nu s-a mai întors acasă.

de Redactia Observator

la 10.01.2021, 14:47

  • Băiatul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică
  • Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Copilul dispărut se numeşte Sebastian - Ionel Corbei şi, potrivit IPJ Arad a plecat de la domiciliu în jurul orei 16.30, la o stână de la marginea localităţii şi nu s-a mai întors acasă.

Băiatul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea. 

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie. 

Mama băiatului spune că acesta ar fi plecat la joacă şi nu s-a mai întors. Primarul comunei are însă altă variantă: copilul era trimis la muncă, la o stână. De acolo ar fi plecat să culeagă fructe din pădure şi nu s-a mai întors.

Tiberiu Haasz, primar Mişca: L-a luat unul care are un saivan acolo pe câmp. A luat vreo șase - șapte copii şi i-a dus acolo afară, se ocupă şi de animale, de oi şi de astea. El s-a dus aşa. cu trupa, cum sunt. Na, i-a luat ăsta în căruţă acolo, pe băieţii ăştia, pe copii. Şi, na. Că le dă un leu, doi lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Continuă căutările lui Sebastian, băiețelul de 7 ani din Arad, care a plecat la joacă şi nu s-a mai întors