Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare în Galaţi. O femeie a fost ucisă, părţi din cadavru fiind aruncate pe şoseaua de centură a oraşului

Crimă înfiorătoare în Galaţi. Părţi din cadavrul unei femei de 67 de ani au fost găsite lângă gardul cimitirului "Sf. Lazăr", pe centura oraşului. Victima fusese dată dispărută în urmă cu două zile de sora ei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.06.2019, 15:38

Crimă înfiorătoare în Galaţi. O femeie a fost ucisă, părţi din cadavru aruncate pe şoseaua de centură a oraşului - viata-libera.ro / IPJ Brăila

Crimă înfiorătoare în Galaţi. Părţi din cadavrul unei femei de 67 de ani au fost găsite lângă gardul cimitirului "Sf. Lazăr", pe centura oraşului. Victima fusese dată dispărută în urmă cu două zile de sora ei.

Descoperire macabră, noaptea trecută, lângă şoseaua de centură a Galaţiului.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti fac cercetări după ce mai multe părţi din cadavrul unei femei au fost găsite aruncate lângă gardul cimitirului "Sf. Lazăr".

Potrivit viata-libera.ro, care citează surse din anchetă, mâinile şi picioarele cadavrului au fost secţionate, acestea fiind descoperite în apropierea cadavrului.

În urma verificărilor, care au durat toată noaptea, a fost identificat un principal suspect, care se află deja la audieri. 

debraila.ro scrie că femeia ar fi fost ucisa de iubitul ei, un gălăţean de 75 de ani, pe care îl cunoştea de aproximativ jumătate de an.

Suspectul ar fi fost găsit într-un sat din judeţul Bacau, unde deţine o casă. Bărbatul le-ar fi arătat poliţiştilor unde a aruncat trupul tranşat al iubitei sale.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. 

Femeie ucisă şi tranşată în Galaţi

Medicii legiştii urmează să stabilească dacă femeia a fost mai întâi ucisă şi ulterior mutilată, ori a fost omorâtă cu sadism. În funcţie de aceste concluzii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi vor decide dacă vor deschide dosarul pentru omor calificat, ori omor şi profanare de cadavre.

Plopeanu Dumitra fusese dată dispărută în urmă cu două zile de sora ei.

La data de 18 iunie a.c., o brăileancă s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 16.06.2019, a surorii sale, Plopeanu Dumitra, în vârstă de 67 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Autorităţile au solicitat, inclusiv, urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare în Galaţi. O femeie a fost ucisă, părţi din cadavru fiind aruncate pe şoseaua de centură a oraşului