Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Criminalul olandez a fost în România şi înainte de 2016, după ce a câştigat un concurs de logo-uri

Johannes Vissche, olandezul care a ucis-o pe micuţa Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, a fost în România şi înainte de 2016, când se presupune că ar mai fi agresat o copilă, în Iaşi.

de Veronica Micu

la 30.09.2019 , 14:07

Johannes Vissche, olandezul care a ucis-o pe micuţa Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, a fost în România şi înainte de 2016, când se presupune că ar mai fi agresat o copilă, în Iaşi.

Se pare că Joop Vissche a ajuns prima oară în România, în 2014, după ce a câştigat un concurs de design organizat de o firmă de IT din Olanda.

Mai precis, compania a dorit să-şi schimbe logo-ul, aşa că a organizat un concurs. Cine strângea mai multe like-uri pe Facebook pentru sigla creată câștiga o excursie într-un oraș dintr-o ţară europeană, unde firma repsectivă avea filială.

Articolul continuă după reclamă

S-a întâmplat ca Vissche, împreună cu un alt bărbat, să câştige acel concurs, motiv pentru care, în 2014, cei doi au ajuns la Iaşi, acolo unde îşi are sediul firma olandeză. 

Criminalul olandez ar fi agresat o fetiţă în Iaşi, în 2016

Atunci a fost prima dată când olandezul a pus piciorul în Iaşi. Doi ani mai târziu, în iunie 2016, bărbatul de 47 de ani s-a reîntors în judeţ. Potrivit jurnaliştilor de la BZI, el a fost surprins de camerele de supraveghere după ce ar fi agresat o fetiţă de 8 ani, în Horleşti.

Din fericire, micuţa a scăpat teafără din mâinile lui Johannes Vissche.

Copila a început să ţipe, olandezul s-ar fi speriat şi ar fi dat-o jos din maşină pe fetiţă.

În urma dezvăluirilor făcute de BZI, dosarul agresunii fetiţei din Horleşti a fost conexat la cel al crimei din Gura Şuţii, aflat în instrumentare la Parchetul General.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Criminalul olandez a fost în România şi înainte de 2016, după ce a câştigat un concurs de logo-uri