Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost prins tânărul de 19 ani care a bătut o angajată şi a furat 4.000 de lei dintr-o sală de păcănele din Iaşi. Băiatul este recidivist

Focuri de armă la Iaşi, după un jaf violent. Un tânăr mascat a furat 4.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc, după ce a bătut-o pe angajata care încerca să îl oprească. A dispărut rapid, dar poliţiştii l-au găsit în 15 minute, după ce au tras după el, ca să îl oprească.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 19:50

Vezi și

Agresorul, în vârstă de 19 ani, a fost arestat şi aşteaptă procesul.

Angajata i-a ţinut piept hoţului

Judecătorii vor vedea şi ei imaginile jafului. Individul a intrat în sala de jocuri, s-a dus direct la casieriţă şi i-a pulverizat în faţă spray lacrimogen. Angajata nu se predă, însă. Sare la bătaie şi încearcă să îl împiedice pe atacator să ajungă la casa de marcat. La un moment dat, însă, acesta o pune la pământ dintr-o lovitură. Fură 4.000 de lei şi se face nevăzut. Atunci, femeia a sunat la 112.

Clara Mihociu, reporter Observator: În încercarea de a se ascunde de poliţiştii aflaţi deja pe urmele sale, tânărul a alergat prin vegetaţia aflată la marginea şoselei. Imediat ce a ieşit din acest loc, a fost prins. Fusese văzut de doi agenţi la doar câteva sute de metri distanţă de acest loc, iar când s-a încercat legitimarea a luat-o la fugă.

Pe acelaşi subiect

Hoţul a fost prins la un kilometru distanţă de sala de jocuri

Ştefana şi Cătălin sunt poliţiştii care l-au recunoscut, după semnalmentele anunţate prin staţie de colegii lor. Au plecat în urmărirea lui şi au tras mai multe focuri de avertisment. Au primit imediat şi ajutoare.

Adina Ciobanu, IPJ Iaşi: Acesta a fost depistat de către o patrulă de poliţie şi imobolizat cu ajutorul unei grupe de jandarmi. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Hoţul din sala de jocuri este recidivist, iar pentru ultimul jaf ar putea primi între 3 şi 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cum a fost prins tânărul de 19 ani care a bătut o angajată şi a furat 4.000 de lei dintr-o sală de păcănele din Iaşi. Băiatul este recidivist