Antena Meniu Search
x

Video Cum a pornit incidentul halucinant de la şcoala din Brăila. Elevul de 15 ani, înjunghiat cu briceagul de un coleg cu un an mai mic

Cuţitele au devenit un "accesoriu" la modă în şcolile din România. Unul extrem de periculos, însă. Un elev din Brăila a ajuns pe mâinile medicilor după ce a fost rănit de un coleg în vârstă de 15 ani. Incidentul s-ar fi întâmplat în apropierea şcolii. 

de Adrian Obreja

la 09.11.2022, 14:36

Vezi și

Totul ar fi pornit de la o joacă periculoasă. Un elev de 14 ani a adus la şcoală cuţitul pe care îl cumpărase cu o zi înainte dintr-un magazin online, prin intermediul unei comenzi. S-a lăudat cu noua achiziţie în faţa colegilor săi mai mari, în timp ce se aflau în pauza mare, în afara unităţii de învăţământ. Este vorba despre un cuţit briceag de tip fluture care poate fi deschis şi manevrat cu o singură mână. Elevul l-a luat şi l-a fluturat de câteva ori, după care l-a înjunghiat pe colegul său în picior. 

După incident, au mers la un magazin din apropiere de unde au cumpărat spirt şi şerveţele pentru a dezinfecta rana, după care s-au întors la şcoală. Acolo a fost chemată familia, poliţia, dar şi ambulanţa, iar poliţiştii au găsit cuţitul în rucsacul celui care l-a cumpărat cu o zi înainte.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi port şi folosire de arme periculoase. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale şi a fost externată astăzi.  Conducerea şcolii spune că nu a văzut cuţitul şi nu ştie cum a ajuns în şcoală. Chiar dacă există pază, elevii nu sunt controlaţi pentru că regulamentul nu permite acest lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cum a pornit incidentul halucinant de la şcoala din Brăila. Elevul de 15 ani, înjunghiat cu briceagul de un coleg cu un an mai mic