Antena Meniu Search
x

Video Cum vrea să scape de închisoare turcul care a ucis-o și tranșat-o pe Mirela. Cartea pe care o joacă acum criminalul din Rahova

Criminalul din Rahova vrea să scape de închisoare. Avocaţii încearcă, prin toate metodele posibile, să demonstreze că nu e în toate minţile. De cealaltă parte, familia Mirelei cere o pedeapsă şi mai mare. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.      

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 20.04.2024, 09:50

Vezi și

După ce a făcut pe neştiutorul şi a tras de timp spunând că nu înţelege româneşte, Cam Abdul Cadâr joacă acum cartea bolnavului.

Cosmina Balint, reporter Observator: Cetățeanul turc vrea sa scape de pedeapsă invocând probleme medicale. Susține ca ar fi avut schizofrenie și că nu și-ar mai fi luat tratamentul de când a murit fosta soție. Pentru ca magistrații să poata lua însă în calcul această ipoteză, au nevoie de certificatul medical care să ateste acest lucru.

Verdictul va fi dat însă de legişti. Bărbatul va fi supus zilele viitoare unei expertize psihiatrice. 

Grigore Marian, avocatul suspectului: El suferă de epilepsie idiopatică, cu act medical depus şi la dosarele medicale putem să amintim şi tulburările cognitive, tulburare depresivă, tulburare anxioasă care au nişte rezonanţe la situaţia lui de comportament.

Pe acelaşi subiect

Adrian Cuculis, avocat victimă: Această încercare de a disimula cumva un comportament absolut agresiv, o stare de gelozie exagerată sau răzbunarea pe care o avea cu privire la persoana despre care spunea că o împrumuta mereu cu bani, deşi acele sume de bani erau cumva pentru plata unor anumitor servicii.

Sora femeii spune că îl ştia bine şi nu se pune problema ca el să nu fi avut discernământ.

Reporter: Ei au avut o relaţie?

Lidia, sora Mirelei: Relaţie de prietenie sau nu ştiu, în alte scopuri...bineînţeles că şi chestia de intimitate între ei. Dar de iubire, nu ştiu dacă a fost şi sentimental din punctul soră-mii de vedere. Nu mi s-a părut un om violent sau să aibă vreo ieşire din asta turbată. 

În Rahova, turcul era spaima vecinilor

Grigore Marian, avocatul suspectului: A sechestrat un copil în casă...Nu l-a sechestrat, l-a oprit acolo ca să vină părinţii şi când au venit părinţii l-au ridicat, au venit tot cu scandal, i-au lovit camera, i-au stricat-o, au intrat peste el.

Familia Mirelei cere acum cea mai dură pedeapsă pentru bărbatul de 64 de ani.

Adrian Cuculis, avocat victimă: Noi vom solicita pe mai departe instanţei de judecată, pedepsirea acestei persoane la închisoarea maximă 25 de ani pentru infracţiunea respectivă de omor şi pedeapsa maximă pentru profanarea de cadavre.

Cam Abdul Cadâr se află în arest preventiv. Bărbatul este acuzat de anchetatori că a ucis-o şi tranşat-o pe femeia de 38 de ani şi i-a aruncat cadavrul pe marginea Autostrazii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum vrea să scape de închisoare turcul care a ucis-o și tranșat-o pe Mirela. Cartea pe care o joacă acum criminalul din Rahova