Antena Meniu Search
x

Turcul care a tranşat-o pe Mirela şi-a vizitat soacra, la o zi după crimă. Femeia îl apără: "A dat cu scaunul, din greşeală, cum a zis"

Turcul care a omorât-o Mirela, a tranşat-o şi apoi i-a aruncat cadavrul pe un câmp de lângă autostrada A1 a fost scos, ieri, din arest şi dus de anchetatori la casa soacre sale din judeţul Teleorman, pentru a identifica obiectele cu care a ucis-o. Bărbatul i-ar fi făcut o vizită femeii, chiar la o zi după crimă, însă fără să-i fi povestit acesteia ceva.   

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 08:52

Vezi și

"Ce au găsit anchetatorii la dumneavoastră? Ai venit şi aici după crimă? Care a fost motivul pentru care ai venit aici, după ce ai comis crima? Ai vrut să ascunzi probe? Regreţi vreun pic ce ai făcut?" Şi de această dată, în faţa camerelor, cetăţeanul turc care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela, în casa lui din Sectorul 5 al Capitalei, a jucat cartea ignoranţei. Anchetatorii l-au scos ieri din arest şi l-au dus în satul natal al fostei sale soţii.

"Bărbatul turc ar fi venit pe 7 martie, la o zi după crimă, în această casă din Teleorman. Aici a fost găzduit de soacra lui, căreia nu i-ar fi povestit nimic din ce a făcut. Anchetatorii l-au adus să identifice obiectele care l-au ajutat să comită odioasa crimă", potrivit reporterului Observator, Cosmina Balint

Reporter: Nu au luat nimic?

Soacra cetăţeanului turc: Nu, păi ce să ia. Mi-a dat proces verbal că nu a făcut nimic. A căutat peste tot, să vadă dacă are obiecte. A dat cu scaunul, din greşeală, cum a zis, dar nu să o tranşeze şi să o arunce pe nu ştiu unde.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul cere să i se schimbe încadrarea juridică

Au fost făcute două percheziţii, una la casa soacrei sale şi alta la casa unde a locuit cu fosta soţie, locuinţă pe care urma chiar să o primească moştenire. "N-a vorbit, nu nimic. M-am suit în maşină. M-a luat şi m-a dus la notar. N-am avut altă treabă. Nu mi-a povestit absolut nimic. Nici nu am ştiu. Am aflat şi eu că mi-a spus şi mie lumea", a declarat soacra individului.

"A suferit foarte mult după soţia sa. A plâns la înmormântare. Cred că a fost de la psihic. Cred că a avut probleme. Cred că a suferit după moartea soţiei foarte mult", declară o vecină"Venea la cimitir. Punea flori. Aprindea lumânări la soţia lui care a decedat", spune un vecin.

Marţi, cetăţenul turc care a ucis-o pe Mirela din cauza unei datorii de 10.000 de lei, le-a cerut magistraţilor să-i fie schimbată încadrarea juridică, de la omor la loviri cauzatoare de moarte şi dosarul să fie strămutat la Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Turcul care a tranşat-o pe Mirela şi-a vizitat soacra, la o zi după crimă. Femeia îl apără: "A dat cu scaunul, din greşeală, cum a zis"