Antena Meniu Search
x

Video "Dă-i, dă-i, dă-i!". Bătaie cu iz de spectacol, la Constanţa. Cum a fost organizat scandalul cu public dintre două adolescente

Bătaie între două adolescente la Constanţa, cu zeci de tineri spectatori care le-au încurajat în loc să le oprească. Fetele s-au întâlnit aseară în parc, unde au vrut să clarifice care dintre ele are voie să dea mesaje unui băiat. Discuţia s-a transformat într-o luptă corp la corp iar imaginile filmate de martori au fost postate pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 20:17

Vezi și

Fetele şi-au adresat mai întâi cuvinte grele pe reţelele de socializare pentru că adolescenta de 15 ani îi trimitea mesaje unui băiat de care îi plăcea şi celei de 14 ani. Hotărâtă să-i dea o lecţie, agresoarea a regizat o întâlnire cu vicima în parc şi şi-a anunţat apoi prietenii.

De faţă cu toţi, a lovit-o cu sete. Victima s-a apărat şi ea. În loc să oprească lupta, zeci de tineri, băieţi şi fete, au filmat scena şi le-au încurajat pe bătăuşe. "Dă-i, dă-i, dă-i! Oooo!"

La Poliţie nu s-a dus nimeni să depună plângere, dar atât agresoarea, cât şi victima au fost identificate.

Andreea Iliescu, IPJ Constanța: Până la acest moment cele două minore au fost identificate, una dintre ele a fost audiată, celaltă urmează să fie audiată în cursul zilei de mâine. Până la acest moment nu s-a depus nicio sesizare sau plângere.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe fir a intrat şi Protecţia Copilului.

Mihaela Ristea, DGASPC: Vom efectua verificări, împreună cu organele de Poliţie. Este nevoie pentru toţi de o consiliere.

Bătaie cu public între două adolescente

Specialiştii spun că o astfel de umilinţă publică poate lăsa urme adânci în psihicul unui copil.

Elena Stambuli, psiholog: Imaginile sunt dramatice şi din păcate apar din ce în ce mai des în rândul adolescenţilor. Cei mai mulţi dintre ei au impresia că singura metodă de rezolvare a acestor probleme este violenţa. Grupul este un complice la această agresivitate. Dacă n-ar fi fost această audienţă, probabil că nu ar mai fi existat bătaia. Este clar că este un act premeditat. 

Cele mai recente date arată că violenţele între copii sunt din ce în ce mai dese. Potrivit organizaţiei Salvaţi Copiii, cele mai multe altercaţii au loc la şcoală, unde 4 din 5 copii au fost martori ai situaţiilor de bullying. Jumătate din cei aproape 4500 de elevi chestionaţi, cu vârste între 10 şi 18 ani, spun că au fost victime ale abuzurilor fizice sau emoţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "Dă-i, dă-i, dă-i!". Bătaie cu iz de spectacol, la Constanţa. Cum a fost organizat scandalul cu public dintre două adolescente