Antena Meniu Search
x

Dame de companie din București, jefuite de jandarmi. Au luat bani, bijuterii şi telefoane de la zeci de fete (Video)

Doi jandarmi sunt acuzaţi că au jefuit prostituate de lux în Capitală. Timp de un an, cei doi ar fi organizat percheziţii în urma cărora le lăsau pe damele de companie fără bani, bijuterii şi telefoane

Vezi și

Scandal fără precedent. Doi jandarmi sunt acuzaţi că au jefuit prostituate de lux în Capitală. Timp de un an, cei doi ar fi organizat percheziţii în urma cărora le lăsau pe damele de companie fără bani, bijuterii şi telefoane. Aveau chiar şi uniformă şi legitimaţie de poliţişti. La ultima descindere în casele acestora, au fost puşi pe fugă de un proxenet.

Un locotenent şi un plutonier sunt acuzaţi că se prezentau drept poliţişti de la trupele speciale şi dădeau buzna în apartamentele prostituatelor de lux.

Cei doi militari ar fi fost ajutaţi de doi prieteni. Unul juca rolul procurorului, celălalt era trimis să apeleze la serviciile damei de companie care urma să fie percheziţionată. 

"Au început să strige că sunt poliţişti, că acesta e un raid antidrog. Urlau că sunt femeia mafiei şi să le spun unde sunt drogurile şi banii. Am fost lovită şi mi-au dat cu o substanţă iritantă în ochi. Mi-au luat şi telefonul pe motiv că e probă că am avut contact cu mafia", este mărturia primei victime dată în faţa anchetatorilor. 

La a doua tâlhărie, victima le-a cerut falşilor poliţişti să îi prezinte mandatul de percheziţie, dar în momentul în care aceştia au ridicat din umeri, femeia a început să strige după ajutor. Nici a treia tâlhărie nu a fost dusă până la capăt întrucât falşii poliţişti au uitat un detaliu: în camera alăturată, lângă escortă, era chiar proxenetul.

Deşi damele de companie au făcut plângeri penale, poliţiştii au aşteptat momentul potrivit pentru intervenţie. 

Deşi sunt oameni ai legii şi ştiu modul în care se desfăşoară o investigaţie, jandarmii au făcut aceeaşi greşeală pe care o fac toţi hoţii: au amanetat telefonul mobil.

Colegii lor poliţişti au recuperat telefonul şi au organizat percheziţii. Vecinii ofiţerului din Jandarmerie spun că acesta locuia cu mama lui. Au fost surprinşi să vadă mascaţii la uşa lor. 

Şi la serviciu cei doi jandarmi erau bine văzuţi. 

Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti: "Ce doi angajaţi au vechime în Jandarmeria Română de şase, respectiv 14 ani, nu au avut niciun fel de probleme până în acest moment."

Judecătorii au decis astăzi să fie plasaţi în arest la domiciliu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Dame de companie din București, jefuite de jandarmi. Au luat bani, bijuterii şi telefoane de la zeci de fete (Video)