Antena Meniu Search
x

Video De Dragobete, un tânăr din Arad și-a luat fosta iubită la bătaie: "Mi-a dat doi pumni şi a plecat încolo, după colţ"

De Dragobete, o adolescentă din Arad a avut parte de un "cadou" mai special: doi pumni din partea fostului iubit, într-un parc din oraș. Speriată, fata a chemat jandarmii, care au dat de bătăuș la câteva străzi distanță.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.02.2021, 15:44

De Dragobete, un tânăr din Arad și-a luat fosta iubită la bătaie Vezi și

Ieri seară, în jurul orei 22.00, jandarmii arădeni au fost alertați de o tânără că a fost bătută într-un parc din oraș.

Ajunși la fața locului, militarii au aflat că fata a fost lovită cu pumnii de fostul iubit, care apoi s-a făcut nevăzut. Întreaga discuție a fost filmată de jandarmi cu bodycam-ul.

Discuţie jandarm / tânăra agresată:

Jandarm: Cine a sunat?

Tănără: Eu am sunat.

Jandarm: În ce problemă?

Tănără: Cu fostul meu.

Jandarm: Unde e fostul?

Tănără: A plecat acasă. Sau a fugit. A venit, m-o lovit, mi-a dat doi pumni şi a plecat încolo, după colţ.

Individul de 23 de ani a fost prins de jandarmi la câteva străzi distanță.

Nu a recunoscut că a bătut-o pe fată, a spus că nu a făcut decât să se apere și că, fără să vrea, a "atins-o" cu o palmă.

Jandarm: Spune, ce ai avut cu ea?

Fostul iubit: N-am avut nicio treabă cu ea. Ea vine, mă lovește, îi spun să îmi dea pace că și așa am draci în mine și ea vine să mă lovească. Fără să vreau am atins-o cu o palmă, nu i-am dat cu pumnul sau cu picioarele. M-am apărat și eu, nu stau să mă lovească.

Jandarmii l-au dus pe tânăr la poliție, fiindu-i întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Ce spune Jandarmeria Arad:

 Ieri seară, în jurul orei 22.00, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică, a fost direcționat într-un parc din municipiul Arad, unde o tânără ar fi fost agresată fizic de către fostul iubit.

Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată, o tânără de 17 de ani, din Arad. Aceasta le-a povestit jandarmilor că fostul iubit, un bărbat de 23 de ani, tot din Arad, pe fondul unor discuții mai aprinse i-ar fi aplicat două lovituri cu pumnul la nivelul feței, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului și l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut agresiunea. Toate persoanele implicate în acest eveniment au fost conduse la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale.

Întrebat de jandarmi ce a avut cu fata, acesta a declarat: „N-am avut nicio treabă cu ea. Ea vine, mă lovește, îi spun să îmi dea pace că și așa am draci în mine și ea vine să mă lovească. Fără să vreau am atins-o cu o palmă, nu i-am dat cu pumnul sau cu picioarele. M-am apărat și eu, nu stau să mă lovească”.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » De Dragobete, un tânăr din Arad și-a luat fosta iubită la bătaie: "Mi-a dat doi pumni şi a plecat încolo, după colţ"