Antena Meniu Search
x

Decolare de infarct a unui avion Ryanair, în timpul furtunii Ali

Există un motiv pentru care însoțitoarele de bord îndeamnă oamenii să-și pună centurile. Au simtit-o pe piele lor pasagerii unei curse Ryanair, care au avut parte de o decolare la limită de pe aeroportul din Birmingham, în timpul furtunii Ali. 

Decolare de infarct a unui avion Ryanair, în timpul furtunii Ali - captură Youtube

Există un motiv pentru care însoțitoarele de bord îndeamnă oamenii să-și pună centurile de siguranță. Au simtit-o pe piele lor pasagerii unei curse Ryanair, care au avut parte de o decolare la limită de pe aeroportul din Birmingham, în timpul furtunii Ali. 

Pe imaginile filmate de un amator se poate observa cum avionul a accelerat pe pistă, pentru a prinde viteza necesară decolării. Cu doar o secundă înainte de a se desprinde de la sol, aeronava a fost lovită de o rafală de vânt, care a destabilizat-o puternic.

Din fericire, piloții au redresat avionul iar cursa a fost dusă la bun sfârșit. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit experților britanici în aviație, citați de Daily Mail, piloții sunt pregătiți pentru această situație și, chiar dacă imaginile par înspăimântătoare, situația este mereu sub control.

Decolarea a avut loc pe 19 septembrie, iar imaginile au fost postate de curând pe Youtube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Decolare de infarct a unui avion Ryanair, în timpul furtunii Ali