Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Denis, băiatul de 16 ani dispărut din Caracal, a fost găsit după 24 de ore de căutări

Denis Bernardo Naidin, băiatul de 16 ani care a dispărut din Caracal, a fost găsit la Slatina după 24 de ore de căutări. Adolescentul şi-a petrecut noaptea într-un parc.

de Veronica Micu

la 27.09.2019 , 15:17

Denis Bernardo Naidin a fost găsit într-un parc, în Slatina Denis Bernardo Naidin, băiatul de 16 ani dispărut din Caracal, a fost găsit după 24 de ore de căutări

Denis Bernardo Naidin, băiatul de 16 ani care a dispărut din Caracal, a fost găsit la Slatina după 24 de ore de căutări. Adolescentul şi-a petrecut noaptea într-un parc.

Ieri, reprezentanţii IPJ Olt anunţau dispariţia lui Bernardo Denis Naidin. 

Dispariţia elevului de 16 ani a fost sesizată de tatăl lui, care a mers joi în vizită şi nu l-a găsit pe băiat în internatul liceului unde învăţa, dar nici bunurile acestuia.

Articolul continuă după reclamă

Denis Bernardo Naidin, dat dispărut de tatăl lui

La aproape 24 de ore de când tatăl său a anunţat dispariţia la poliţie, Denis Bernardo Naidin a fost găsit într-un parc aflat în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Chiar tatăl lui a fost cel care l-a găsit pe adolescent. 

Băiatul, care a plecat din internat joi-dimineaţă, după ce şi-a strâns lucrurile într-un troler, ar fi avut în plan să locuiască la un prieten din municipiul Slatina, părăsind Caracalul cu un taxi. 

Noaptea de joi spre vineri, 26/27 septembrie 2019, şi-ar fi petrecut-o, însă, în acel parc. 

Băiatul ar fi decis să plece de la liceu după o ceartă cu tatăl său.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Denis, băiatul de 16 ani dispărut din Caracal, a fost găsit după 24 de ore de căutări