Antena Meniu Search
x

Descoperire şocantă în locul în care patru studente au murit lovite de tren la Jibou: 'Exact aşa au murit şi fetele' (Video)

Descoperire şocantă la trecerea la nivel cu calea ferată unde patru studente din Maramureş au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

Descoperire şocantă în locul în care patru studente au murit lovite de tren la Jibou
Descoperire şocantă în locul în care patru studente au murit lovite de tren la Jibou - Facebook

Descoperire şocantă la trecerea la nivel cu calea ferată unde patru studente din Maramureş au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

Un şofer a filmat, noaptea trecută, exact aceeaşi trecere unde cele patru fete au murit pe 17 mai 2018, la ora 18.00.

În imaginile postate pe Facebook, şoferul a surprins momentul în care barierele de semnalizare nu funcţionau.

Potrivit celor care locuiesc în zonă, astfel de defecţiuni se petrec tot timpul, astfel că tragedii precum cea de pe 17 mai se pot întâmpla oricând.

"Dacă era încă un accident tot șoferul era de vină că pentru cei de la CFR și pt domnii polițiști funcționau bineînțeles", a comentat o femeie.

Problema barierelor de la trecerile la nivel cu calea ferată a provocat sute de accidente în România, sute de oameni fiind ucişi după ce au făcut greşeala de a nu se asigura înainte de a trece cu maşina.

Patru suflete răpite într-o secundă de neatenţie

Pe 17 mai 2018, la ora 18.00, Sanda, Sara, Maria, Mădălina şi Claudia se întorceau de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

La trecerea la nivel cu calea ferată din Jibou, Sanda, tânăra aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen, nu s-a asigurat şi a pătruns pe trecere, moment în care maşina a fost spulberată de un tren.

Patru fete au murit pe loc în urma accidentului, singura supravieţuitoare fiind şoferiţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Descoperire şocantă în locul în care patru studente au murit lovite de tren la Jibou: 'Exact aşa au murit şi fetele' (Video)