Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre accidentul cu doi morţi şi şapte răniţi din Bihor

Accident grav în localitatea Uileacu de Criş din judeţul Bihor. Doi oameni au murit şi şapte au fost răniţi, după ce un microbuz plin cu pasageri a izbit frontal un tir. Microbuzul venea din Republica Moldova şi se îndrepta spre Cehia.

de Redactia Observator

la 01.08.2019, 17:41

Vezi și

Accident grav în localitatea Uileacu de Criş din judeţul Bihor. Doi oameni au murit şi şapte au fost răniţi, după ce un microbuz plin cu pasageri a izbit frontal un tir. Microbuzul venea din Republica Moldova şi se îndrepta spre Cehia, iar impactul s-a produs după ce şoferul s-ar fi angajat într-o depăşire periculoasă.

Accidentul a avut loc puţin după ora 6 dimineaţa, pe drumul DN1, la aproape 30 de kilometri distanţă de Oradea. Şoferul microbuzului a făcut o depăşire într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un tir care venea din direcţia opusă. Impactul a fost deosebit de puternic. 

Cinci maşini de intervenţie şi mai multe ambulanţe au ajuns la locul accidentului. Şoferul, în vârstă de 42 de ani şi pasagerul care stătea pe scaunul din spatele său au fost scoşi fără suflare, din microbuzul distrus în urma impactului. 

După producerea accidentului, microbuzul a ricoşat într-un autoturism oprit în afara părţii carosabile

Şase bărbaţi şi o femeie au fost duşi la spitalul din Oradea. Unul dintre pasageri este grav rănit.

Trei dintre pasageri mergeau în vacanţă, în Cehia. Alţi pasageri mergeau la muncă. 

Martorii povestesc că l-ar fi văzut pe şoferul microbuzului care se îndrepta dinspre Cluj spre Oradea că a făcut mai multe depăşiri periculoase. 

Circulaţia a fost oprită, patru ore, pe ambele sensuri de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre accidentul cu doi morţi şi şapte răniţi din Bihor