Antena Meniu Search
x

Detalii teribile în cazul soților români care și-au ÎNFOMETAT până la moarte copilul, în Canada! Și-au luat cu forța băiatul din spitalul unde era tratat

La doar câteva zile de la condamnarea la închisoare pe viaţă a soţilor Radiţă, românii acuzaţi că şi-au ucis cu premeditare băiatul de 15 ani, apar detalii cutremurătoare din Canada.

Vezi și

La doar câteva zile de la condamnarea la închisoare pe viaţă a soţilor Radiţă, românii acuzaţi că şi-au ucis cu premeditare băiatul de 15 ani, apar detalii cutremurătoare din Canada.

Reporterii Observator au intrat în posesia imaginilor surprinse în spitalul unde Alex era tratat de diabet şi de unde părinţii l-au luat aproape cu forţa.

Şi apropiaţii familiei din Canada sunt în stare de şoc.

Vizibil agitat, la numai cinci ani, Alex este forţat să facă declaraţii în faţa camerelor.

Se întâmpla în 2003, atunci când băiatul ajungea pentru prima dată la un spital din Canada din cauza problemelor de sănătate cauzate de diabet.

Pentru că medicii au observat că băiatul nu primea îngrijirea necesară, doctorii din spital au sesizat autorităţile. 

În mijlocul unei lupte între părinţi şi autorităţile canadiene, copilul devine victima propriei familii. O recunosc acum şi apropiaţii soţilor Radiţă. 

 Emil şi Rodica Radiţă şi-au înfometat până la moarte copilul, în mod intenţionat, în ultimii ani. Sunt acuzaţiile care au răsunat în toată lumea.

Acelaşi lucru susţine şi judecătorul care i-a trimis pe cei doi soţi, Emil şi Rodica, în spatele gratiilor pe viaţă, în urma unui proces care a durat mai bine de patru ani. 

Pentru că au plănuit totul, spun anchetatorii, părinţilor nu li se va permite eliberarea condiţionată 25 de ani de acum înainte. 

Plimbat între asistenţi maternali şi familie, lui Alex autorităţile i-au pierdut urma după ce părinţii şi-au mutat domiciliul în repetate rânduri. L-au găsit când era deja mult prea târziu.

Când s-a stins din viaţă, Alex cântărea numai 17 kilograme. Corpul îi era plin de răni deschise şi infectate, a arătat raportul medicilor.

Dispăruse şi din evidenţa inspectoratelor şcolare. Pentru a preveni astfel de situaţii, autorităţile canadiene lucrează deja la proiectul "ALEX", o aplicaţie radar care le va permite să monitorizeze pas cu pas copiii cu afecţiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul soților români care și-au ÎNFOMETAT până la moarte copilul, în Canada! Și-au luat cu forța băiatul din spitalul unde era tratat