Antena Meniu Search
x

Detalii teribile în cazul poliţistului împuşcat într-o pădure din Argeş. Tânărul se zbate între viaţă şi moarte (Video)

Noaptea trecută, un polițist a fost împușcat în pădurea Muşăteşti din Argeş. Era acolo împreună cu alte șase persoane și cineva a tras accidental în el. 

Poliţistul de 28 de ani a fost împuşcat accidental la vânătoare
Detalii teribile în cazul poliţistului împuşcat într-o pădure din Argeş. Tânărul se zbate între viaţă şi moarte - Observator.tv

Ies la iveală detalii teribile în cazul poliţistului din Bucureşti împuşcat azi-noapte în pădurea Mușătești, din Argeş. Tânărul de 28 de ani fusese acasă, la părinți, și a plecat împreună cu doi prieteni la vânătoare.

Noaptea trecută, un polițist a fost împușcat în pădurea Muşăteşti din Argeş. Era acolo împreună cu alte șase persoane și cineva a tras accidental în el. 

Tânărul de 28 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, asta după ce a fost transportat de urgență cu elicopterul.

Bărbatul, polițist la o secție din București, fusese acasă, la părinți, și a plecat împreună cu doi prieteni la vânătoare. La un moment dat, un participant la partida de vânătoare a descărcat arma înspre locul în care se afla poliţistul, acesta din urmă fiind grav rănit. 

Tânărul a fost urcat într-o mașină și dus direct la spitalul din Curtea de Argeș. Poliţistul avea mai multe alice în abdomen şi pierdea foarte mult sânge. 

Odată ajuns la spital, a fost băgat direct în sala de operaţii. Medicii i-au scos un rinichi şi splina şi au decis să-l transfere la Bucureşti, la Spitalul Floreasca, cu un elicopter SMURD. 

Incidentul s-a petrecut noaptea, la distanță de localitate, așa că nimeni nu a auzit nimic. Lumea aflat de grozăvie abia când criminaliștii au ajuns la fața locului.

În acest moment, anchetatorii coordonaţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Curtea de Argeş încearcă să pună cap la cap datele pe care le au, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Se verifică dacă vânătoarea era sau nu autorizată. În plus, şase persoane sunt vizate de această anchetă şi toate vor fi duse la audieri. 

Poliţistul împuşcat era în concediu

În cursul acestei nopți, polițiștii argeșeni au fost sesizați de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeș, cu privire la faptul că, la secția Urgențe a acestei unități medicale, a fost prezentat un barbat de 28 de ani din Mușătești, cu plăgi împușcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare. Din primele verificări a rezultat că fapta s-a săvârșit pe raza localității Mușătești, într-o zonă împădurită.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

De asemenea, menționăm faptul că polițistul se afla în concediu de odihnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul poliţistului împuşcat într-o pădure din Argeş. Tânărul se zbate între viaţă şi moarte (Video)