Antena Meniu Search
x

Cei doi tineri din Ucraina, evadați din arestul IPJ Maramureş, au fost prinși de polițiști la Desești

Cei doi tineri din Ucraina, care au evadat miercuri noapte din arestul IPJ Maramureş, au fost prinși de polițiști în localitatea Desești. Galerie foto cu momentul capturării lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2020, 15:56

  • Tinerii din Ucraina au evadat din arestul preventiv al Poliției Maramureș.
  • Pe lângă acuzațiile de trafic de migranți, tinerii sunt cercetați acum sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul ca să-i prindă pe cei doi ucraineni, reținuți pentru trafic de migranți. După mai multe ore de căutări, cei doi bărbați au fost depistați pe raza comunei Desești, din județ.

Acum, pe lângă acuzațiile de trafic de migranți, tinerii sunt cercetați și sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare.

”Azi-noapte, doi tineri, ambii de 21 de ani, din Ucraina, au evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. Atât în municipiul Baia Mare, precum şi în tot judeţul, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanelor în cauză”, anunţă poliţia.

Tinerii ucraineni erau reţinuţi pentru trafic de migranţi

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cei doi tineri din Ucraina, evadați din arestul IPJ Maramureş, au fost prinși de polițiști la Desești