Antena Meniu Search
x

Video Doi bărbaţi, filmaţi în timp ce fură şinele de tramvai în mijlocul Bucureştiului. Reacţia directorului firmei de construcţii: "Nu au furat! Sunt de-ai noştri"

Au furat şinele de tramvai în mijlocul Bucureştiului. Doi bărbaţi au fost filmaţi cum cărau bucăţi mari de fier de pe şantierul unei linii închise pentru modernizare. Directorul firmei de construcţii încearcă să calmeze spiritele - pretinde că este vorba despre angajaţi puşi să degajeze locul. Muncitorii susţin, însă, că cei surprinşi NU sunt colegi cu ei şi că avem în faţă o infracţiune. 

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 20:27

Vezi și

Un şofer din Bucureşti a filmat doi bărbaţi care încarcă într-un cărucior de supermarket bucăţi din fierul rămas pe şantierul liniei 5 de tramvai. Se întâmpla după ora 18, când programul de lucru se terminase de mult. Indivizii nu poartă nici căşti, nici veste de protecţie, ca muncitorii. Angajaţii cred că este vorba despre hoţi.

Muncitor: Nu sunt de la noi, nu vedeţi? Noi încărcăm în şei. Aceştia fură fier vechi. Noi în cursul zilei scoatem şina, cu macaraua se încarcă, nicidecum cu mâna. Deci în primul rând nu se încarcă la noi cu mâna. Totul e cu macaraua. Aceia fură fier. Mai ales cu cărucioare de supermarket. 

Programul muncitorilor în şantier începe la ora 8 dimineaţa şi se încheie la ora 16, moment în care zona rămâne goală. Angajaţii spun că până acum nu au văzut paznici pe timpul nopţii. Acţiunea se petrecere pe şantierul liniei 5, supra-numită tramvaiul corporatiştilor pentru că merge în districtul de afaceri Pipera. Directorul companiei care lucrează la modernizarea traseului susţine, însă, că nimeni nu a furat nimic de pe şantier. 

Dumitru Brezaliu, director general firmă de construcţii: Sunt angajaţii noştri, deci nu sunt alţii care fură. Nu au furat! Bucăţelele celelalte mai micuţe se încarcă în maşini mult mai mici. În video se vede că cei doi bărbaţi nu încarcă în ce spuneţi dumneavoastră, ci într-un cărucior de supermarket. Da, şi cu acela s-au dus la maşini ca să îşi uşureze munca oamenii. 

Muncitor: Nu sunt de la noi. Nu există. Ei nu au nici veste de protecţie, nimic. Toţi avem veste, echipament de protecţie.

Reporter: Şi în niciun caz nu se cară fierul de aici cu un cărucior de supermarket?

Muncitor: Nu, nu, nu. Ăştia sunt probabil nişte ... care au venit la furat fier. Sigur, sigur. 

Dumitru Brezaliu, director general firmă de construcţii: Nu purtau veste de protecţie la fel ca ceilalţi muncitori de pe şantier. Vă spun eu, erau spre sfârşitul programului şi se dezbrăcaseră.

Lucrările de mondernizare, care se întind pe patru kilometri, costă 170 de milioane de lei. Constructorul susţine că hoţii nu au nicio şansă să fure ceva de pe şantier, pentru că este păzit non-stop. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi, filmaţi în timp ce fură şinele de tramvai în mijlocul Bucureştiului. Reacţia directorului firmei de construcţii: "Nu au furat! Sunt de-ai noştri"