Antena Meniu Search
x

Video Doi dintre cei răniţi în urma exploziei rulotei din Maramureş ar putea fi transferați la o clinică din străinătate

Doi dintre adulţii care au fost răniţi în urma exploziei de la rulota din Botiza, județul Maramureș, au fost transferaţi de la Spitalul Județean din Baia Mare într-un spital din București. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 26.01.2023, 09:02

Vezi și

Cele două persoane au fost transferate la spitalul de arşi din Capitală cu o aeronava militară de transport, pentru a primi îngrijiri într-o secție specială pentru cazurile foarte grave. Vorbim despre proprietara afacerii, o tânără de 26 de ani, care are căile respiratorii afectate, şi de primul client care aştepta la coadă să preia comanda, care are arsuri pe mai mult de 40% din corp.

Ambii au intrat în operaţie imediat cum au ajuns în Bucureşti, iar medicii nu exclud varianta să fie ulterior transferați la o clinică de specialitate din străinătate. Între timp, Ceilalți doi adulți, proprietarul afacerii și jandarmul de 28 de ani, care își ținea fetița de trei ani în brațe când s-a întâmplat nenorocirea, au rămas internați la Spitalul Județean din Baia Mare. Copila se află în continuare la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, intubată, şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului. Zilele următoare, în funcţie de evoluţia sa, se va decide dacă va necesita vreo intervenţie chirurgicală de grefare.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, luni, la o rulotă de tip fast-food aflată în localitatea maramureşeană Botiza, iar în urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi fetiţa de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi dintre cei răniţi în urma exploziei rulotei din Maramureş ar putea fi transferați la o clinică din străinătate