Antena Meniu Search
x

Doi tineri sunt internaţi, în stare de gravă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe şoseaua ce leagă Botoşaniul de Dorohoi

Autoturismul s-a izbit de un copac după ce şoferul ar fi apăsat prea tare acceleraţia.

Vezi și

Autoturismul s-a izbit de un copac după ce şoferul ar fi apăsat prea tare acceleraţia. Martorii au sărit imediat, în ajutor, răniţilor, dar unul dintre ei rămăsese blocat între fiare. Zeci de minute s-au chinuit pompierii să-l descarcereze!

Cei doi tineri mergeau acasă, la Dorohoi! Cu puţin înainte de ora 22, pe un drum în linie dreaptă, şoferul în vârstă de 27 de ani scapă autoturismul de sub control. Maşina intră pe contrasens şi se izbeşte puternic de un copac.

Cătălin Botezatu, IPJ Botoşani: "Am fost anunţaţi de producerea unu accident rutier, cu victime, produs pe DN 29. Nu a adaptat viteza corespunzătoare, într-o zonă de limitare la 70 km/oră."

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul se răstoarnă. Tinerii rămân captivi în mormanul de fiare. Ceilalţi participanţi la trafic sar în ajutorul lor şi... reuşesc să-l scoată pe şofer. Între timp, cer ajutor de urgenţă la 112.

Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit pompierii să-l scoată din autoturismul distrus pe pasagerul de pe scaunul din dreapta. În timp ce tăiau bucăţi din caroserie, medicii îi acordau primul ajutor tânărului plin de sânge.

Cătălin Guluţanu, ISU Botoşani: "Intervenţia a fost foarte dificilă, era prins piciorul sub bord şi l-am descarcerat şi l-am predat la ambulanţă."

Ambii răniţi au ajuns la spital dar sunt în stare gravă. Traficul în zonă a fost blocat cât poliţiştii au efectuat cercetările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi tineri sunt internaţi, în stare de gravă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe şoseaua ce leagă Botoşaniul de Dorohoi