Antena Meniu Search
x

Dominic Fritz, în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid-19

Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei, a anunțat miercuri dimineață că s-a testat pentru coronavirus și a intrat în autoizolare după ce luni s-a întâlnit cu o persoană depistată ulterior cu coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.10.2020, 12:59

Dominic Fritz, în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid-19
Dominic Fritz, în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid-19 - Mediafax Foto / Emanuel Titus iliesi via Hepta
  • Dominic Fritz a anunțat că s-a testat pentru Covid-19 și așteaptă în izolare rezultatul testului.
  • Primarul ales al Timișoarei va continua să pregătească preluarea mandatului și va avea întâlniri oficiale online.

UDPATE: Dominic Fritz a anunțat că a primit rezultatul testului pentru Covid, făcut după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată, și că acesta este negativ.

Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii”, a scris pe Facebook Dominic Fritz, la câteva ore după ce anunța că a avut o întâlnire, luni, cu o persoană care marți a fost confirmată pozitiv pentru noul coronavirus.

„Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost <contact direct>. Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, a mai scris Dominic Fritz pe rețeaua de socilizare.

Dominic Fritz anunța, miercuri dimineață, că intrat în autoizolare după ce luni s-a întâlnit cu o persoană depistată ulterior cu coronavirus. Cu toate acestea, primarul ales al Timișoarei a spus că va continua munca privind preluarea mandatului și va avea întâlniri oficiale online.

”Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online”, a anunțat Dominic Fritz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dominic Fritz, în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid-19