Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după incendiul de la "Matei Balș". Premierul Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Institut

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în cazul incendiului de la Institutul Matei Balş din Capitală.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.01.2021, 10:10

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după incendiul de la Matei Balș. Premierul Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Institut - Inquam Photos
  • Premierul Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Institutul Matei Balş.
  • Procurorii au solicitat imaginile luate de camerele du supraveghere din secția afectată de incendiu.

Procurorii și medicii legiști au ajuns la spitalul Matei Balș, unde vineri dimineață a avut loc un incendiu în care au decedat patru persoane.

Un dosar penal in rem a fost deschis, pentru ucidere din culpă.

Procurorii au solicitat imaginile luate de camerele du supraveghere din secția afectată de incendiu. În salonul din care ar fi pornit incendiul nu existau camere de supraveghere, conform informațiilor din media.

Reamintim că patru oameni au murit în această dimineaţă, după un incendiu care a izbucnit într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş.

Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. 

La această oră, rudele și aparținătorii pacienților au venit în fața spitalului pentru a se interesa de cei dragi. Oamenii plâng și vor să afle ce se întâmplă cu rudele lor.

Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la "Matei Balş"

Premierul Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Institutul de boli infecţioase "Matei Balş", în urma incendiului în care au murit patru oameni vineri dimineaţa.

La Institutul ''Matei Balş'' s-au deplasat vineri dimineaţa şeful DSU, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, trei persoane au fost găsite după ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitată, dar fără rezultate pozitive.

Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru ucidere din culpă, după incendiul de la "Matei Balș". Premierul Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Institut